Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nové seriály jsou plné krásných chlapů! Kdo bude idolem?

  • Nové seriály jsou plné mužných hrdinů.
    19. ledna 2015 | 06:00

    S novým rokem se na našich obrazovkách objevilo hned několik nových seriálů. Jsou plné napětí, odvahy, lásky, krásných žen i statečných hrdinů. A právě na mužské postavy se tentokrát zaměříme. Která se stane novým idolem?

  • Vraždy v kruhu: Kapitán Rosťa Bor

    Vraždy v kruhu
    Autor: archiv ČT

     

    Je po těžkém úrazu na vozíku, ale Karoch ho nechává pracovat v Mariánově týmu. V době před úrazem měl Rosťa (hraje ho Richard Krajčo) mimomanželské aféry a jeho žena Sábina se sblížila s Mariánem. Chystala se Rosťu opustit, ale jeho úraz a následné postižení její rozhodnutí zvrátily a všechny vztahy se řádně zamotaly.

     

    Rosťa je týmový hráč a vynikající kriminalista, vyzná se v počítačích, a když už nemůže kvůli svému handicapu do terénu, rešeršuje a vytváří důležité zázemí pro práci kolegů.

  • Vraždy v kruhu: Marián Holina

    Vraždy v kruhu
    Autor: archiv ČT
    Ani po dvaceti letech u policie nezcyničtěl. Má pedagogické schopnosti, kdysi chtěl být učitelem. Proto mu šéf přiděluje mladé parťáky, absolventy policejní akademie, aby se u něj doučili. Mariánovy metody jsou neortodoxní. Kombinuje nejmodernější forenzní nástroje s psychologií a instinkty. Čte Junga, zajímá se o vesmír, nebojí se zapojit do pátrání cokoli, co vede k cíli. Dokonce i astrologii.

     

    Pokud jde o intuici, raději ji nezkoumá. Má strach, že kdyby začal skutečně pátrat, jakými cestami se ubírá a proč je tak spolehlivá, mohl by ji zaplašit. Jediné, co ví s jistotou, je, že se hlásí pod pupkem. Svírání v podbřišku ho vždy neomylně upozorní, že se něco bude dít. V soukromé a citové oblasti k němu osud zatím nebyl příliš milostivý, ale nevzal mu důvěru, že se to změní. Mariána ztvárnil herec Ivan Trojan.

  • Vraždy v kruhu: Podplukovník Zdeněk Karoch

    Vraždy v kruhu
    Autor: archiv ČT
    Vedoucí oddělení pro vyšetřování vražd je extrémně výkonný, má přirozenou autoritu a nebojí se samostatně rozhodovat. Toho byl Marián svědkem už při výkonu vojenské služby, kdy Karoch (Jiří Štrébl) bez rozkazu odvezl do nemocnice vojína Gejzu Baloga, který si stěžoval na bolesti břicha a kterého podplukovník MUDr. Nosek (mužstvem přezdívaný Kutnohorský kat) poslal na cvičák s ujištěním, že tam ty zaražené větry vyběhá. V nemocnici Balogovi diagnostikovali perforované střevo a musel být urychleně operován. Zdeňkovi tenkrát hrozila vojenská prokuratura, ale Nosek ve vlastním zájmu celou záležitost ututlal. Karoch měl vždycky formát. Lepšího šéfa si Marián nemůže přát.
  • Případ pro exorcistu: Nadporučík Mráz

    Případ pro exorcistu
    Autor: archiv ČT
    Stanislav Majer je naším adeptem na seriálový idol letošního jara. Většina z vás ho určitě zná ze seriálu Ulice, kde hraje majitele restaurace U Henryho, nebo z Hřebejkova filmu Líbánky. Tenhle vysoký nazrzlý chlapík, který si v detektivním seriálu zahrál nadporučíka Mráze, má rozhodně své kouzlo. Co myslíte?
  • Případ pro exorcistu: Šéf plukovník Vitouš

    Případ pro exorcistu
    Autor: archiv ČT

     

    "Za nejšťavnatější postavu považuji Viktora Vitouše, který je nesmírně zajímavým a plastickým charakterem, který se bude v pokračováních dále vyvíjet. A toho k naší velké radosti ztvárnil Miroslav Krobot,“ říká scenárista Petr Jarchovský.

     

    Miroslav Krobot se řadí mezi nejvýraznější filmové tváře poslední doby. Do povědomí široké veřejnosti se zapsal ztvárněním vedlejší role Davida Haneka ve filmu Příběhy obyčejného šílenství, která se stala jeho divadelním a filmovým debutem, a stejně tak postavou řidiče Karla, kterou nezapomenutelným způsobem ztvárnil ve filmu Účastníci zájezdu. V roce 1996 založil nový divadelní soubor v Dejvickém divadle, kde dodnes působí jako jeho umělecký vedoucí. Roku 2014 režijně debutoval s celovečerním filmem Díra u Hanušovic.

  • Všechny moje lásky

    Roman Vojtek
    Autor: Pavel Machan
    Na Romana Vojtka se můžete těšit v rodinném seriálu Všechny moje lásky. Ten vypráví o pozitivním přístupu k životu, o touze a odvaze překonat všechny překážky. Příběh ženy, kterou osud připravil o manžela. Ona však nepodlehne smutku a rozhodne se naplno žít dál.
  • Všechny moje lásky

    195534:gallery:true:true

     

    Další postavou z tohoto seriálu je charizmatický Miloslav Mejzlík, kterého si určitě ještě pamatujete z Velmi křehkých vztahů. I když už má své roky, určitě mu nelze upřít obrovské osobní kouzlo.

  • Policie Modrava

    Filip Tomsa má dceru Rozárku.
    Autor: facebook.com
    V kriminálním seriálu z prostředí šumavské přírody si sympatický Filip Tomsa zahrál policistu, který bude k ruce mladé, šikovné a do práce ponořené kapitánce Janě Vinické, jež přijíždí na Modravu, aby nastoupila na uvolněné místo vedoucí místního policejního oddělení.

Diskuse ke článku
.