Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sex v českých seriálech: Připomeňte si nejžhavější postelové scény

  • Nazí spolu pod dekou skončili i Dana Morávková s Marošem Kramárem.
    2. února 2015 | 06:00

    Nahé české herce a herečky nemáme příležitost vidět příliš často. Přesto se i oni občas musí kvůli své roli svléknout. Sex, který je nedílnou součástí života, totiž nemůže chybět ani v seriálech. A i když nejsou tyhle odhalené scény mezi herci příliš oblíbené, diváci je milují. Podívejte se, kdo už si s kým užíval.

  • Všechny moje lásky: Veronika Žilková

    Hlavní hrdinka Veronika Žilková zkouší hledat nové štěstí.
    Autor: Martin Sekanina
    Pětapadesátiletou Marii osud připravil o manžela. Ona však nepodlehne smutku a rozhodne se naplno žít dál: pořídí si nový byt na krásném místě, nebrání se přijímat nové výzvy. A mezi ně samozřejmě patří i nové vztahy.
  • Všechny moje lásky: Miluše Šplechtová s Janem Hrušínským st.

    Video se připravuje ...
    Milenci • VIDEO: archiv TV Prima
    Miluše Šplechtová si coby místostarostka Zdena Zábranská začne románek se svým šéfem. A starostou není nikdo jiný než Jan Hrušínský st., se kterým jsou už třicet let manželé. "Zdena je velice ambiciózní a ctižádostivá dáma, která neváhá využít všech prostředků, aby své plány naplnila," popsala Šplechtová svou roli.
  • Ordinace: Jana Stryková s Honzou Stránským

    Nejžhavější postelové scény
    Autor: archiv TV NOVA
    Ota Kovář se ocitl na absolutním dně, veškeré jeho životní plány přervala obrovská tragédie, která ho postihla. Dceru Míšu srazilo auto, nehoda má vážné následky. Vše nasvědčuje tomu, že Míšu bude Ota vídat málo nebo ji nebude vídat vůbec, její matka ji zřejmě odveze do ciziny. Nikdo si neumí představit, co nyní Ota prožívá. Prochází si peklem. A není to jen jeho soukromé peklo, velmi zle se cítí i sestřička Kateřina. I na ni toho osud naložil nepočítaně. Chtěla najít životní štěstí po boku Dalibora Frynty, který jí bohužel umíral před očima na rakovinu. Když měla pocit, že má partnera, o kterého se může opřít, nemilosrdná nemoc jí ho vzala. A ona se bála zamilovat do Daliborova nejlepšího přítele Oty. Po dlouhý čas ho odmítala... Až jednoho dne zjistila, že proti lásce nic nezmůže...
  • Ordinace: Dana Morávková s Marošem Kramárem

    Nejžhavější postelové scény
    Autor: archiv TV NOVA
    Zdena se spustila se svým lékařským kolegou Marošem Kramárem alias Rišem. Po tom, co partner Zdeny David podal žádost o rozvod, už jejich novému milostnému vyznání nic nebránilo. Právě díky tomu tak měli prostor pro svou lásku. "Chtěl jsem ti říct, že se mi hrozně líbíš a na Davida kašlu, je mi jedno, co si myslí," dal Zdeně najevo své city její nový nápadník. A u nějakého vášnivého polibku rozhodně nezůstalo. Oba totiž spolu skončili v posteli!
  • Ulice: Jitka Nerudová s Ondřejem Pavelkou

    Nejžhavější postelové scény
    Autor: archiv TV NOVA
    Oldovou postelí prošla už spousta žen a žádná nikdy neměla důvod si stěžovat. Jenže ani tenhle lamač dívčích srdcí nemládne. To na vlastní kůži poznala Petra, když se s Oldou dostali do patové situace. Mají se rádi, chtěli by spolu být, ale už to prostě nedokážou. Hádky a napětí z posledních týdnů se na nich podepisovaly čím dál víc. Oldovi se dokonce přihodilo něco, co u něj opravdu nebývá zvykem. Když za ním Petra přišla, aby se usmířili, jako chlap naprosto selhal.
  • Ulice: Eva Aichmajerová s Ondřejem Pavelkou

    Nejžhavější postelové scény
    Autor: archiv TV NOVA
    To s náruživou Sylvou Mlynářovou to před lety vypadalo úplně jinak. S touhle milenkou si Olda užíval poměrně dlouho. Oba měli oficiální partnerský vztah a vedle toho si dopřávali společná dostaveníčka s šampaňským v peřinách. Kvůli Jitčině kolegyni to prasklo a Olda měl co dělat, aby si ženu udobřil.
  • Ulice: Hana Maciuchová s Dušanem Jamrichem

    Nejžhavější postelové scény
    Autor: archiv TV NOVA
    Před pár lety byla Miriam poněkud upjatá, staromilská středoškolská profesorka. Díky přátelství s Vlastimilem Peškem, které se nakonec změnilo v milenecký vztah, dokázala zapomenout na manžela Cyrila, který ji opustil před třiceti lety. Plány na svatbu ale vzaly za své ve chvíli, kdy se Cyril znovu objevil v jejím životě a začal o ni usilovat. Miriam nakonec Vlastimila opustila. A se svým exmanželem skončila po letech znovu v posteli.
  • Ulice: Aneta Krejčíková s Patrikem Děrgelem

    Nejžhavější postelové scény
    Autor: archiv TV NOVA
    Vašek se do zadané Gábiny zamiloval na první pohled. A ona do něj postupem času také. Její vztah s manželem totiž procházel krizí. Zatímco Hynek Gábinu vždy dohnal ke skepsi a depresi, jakmile se potkala s Vaškem, ožila. Svět jí připadal růžový, neřešitelné problémy se jevily jako řešitelné. A jak už to tak bývá, skončila spolu tahle zamilovaná dvojice nahá v posteli.

Diskuse ke článku
.