Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čas je neúprosný! Jak se změnily hvězdy Ordinace

  • Sympatickou Danu Morávkovou už roky pravidelně vídáme v Ordinaci v růžové zahradě, kde představuje doktorku Zdenu Tichou. I ona prošla velkou proměnou.
    24. listopadu 2014 | 06:00

    Už deset let pravidelně navštěvují naše domácnosti prostřednictvím televizní obrazovky. Někteří z nich jsou s námi po celou tu dobu, co se oblíbený seriál vysílá. A stejně jako my, i oni stárnou. Koho uplynulé roky změnily téměř k nepoznání a kdo vypadá pořád stejně?

  • Petr Rychlý alias doktor Čestmír Mázl

    Petr Rychlý během osmi let v Ordinaci výrazně ubral na kilech i na vlasech.
    Autor: pro Blesk - TV Nova
    Herec Petr Rychlý, který v Ordinaci v růžové zahradě ztvárňuje doktora Čestmíra Mázla, je s nejoblíbenějším seriálem spojen již od jeho prvních dílů, tedy od roku 2005. Patří tak k těm, které dvakrát týdně vídáváme už dlouhých deset let. Možná proto si ani neuvědomujeme, jak moc se za ty roky změnil. Černé vlasy zešedivěly a většina kdysi bujné kštice se kamsi vytratila, ve tváři přibyly vrásky. Navíc výrazně ubral na váze. Možná za to může infarkt, který prodělal na konci roku 2012, a následná angioplastika. Přesto se už za necelý měsíc vrátil k natáčení.
  • Dana Morávková alias doktorka Zdena Tichá

    Sympatickou Danu Morávkovou už roky pravidelně vídáme v Ordinaci v růžové zahradě, kde představuje doktorku Zdenu Tichou. I ona prošla velkou proměnou.
    Autor: archiv TV NOVA, archiv
    Sympatická herečka v seriálu není tak dlouho jako její kolega Petr Rychlý. Coby doktorku Zdenu Tichou jí máme šanci sledovat „pouhých“ 5 let. Přesto si i ona za tu dobu prošla nejednou proměnou. Změnila barvu i délku vlasů, začala nosit vlasy stažené do drdolu, nasadila výrazné brýle. Ve tváři však vypadá pořád stejně, jako by snad ani nestárla.
  • Jan Šťastný alias doktor Dalibor Frynta

    Jan Šťastný
    Autor: archiv TV NOVA
    Ani herec Jan Šťastný nebyl v Ordinaci po celou dobu. V roli primáře Frynty jsme ho však potkávali téměř pět let. A na konci byl opravdu k nepoznání. Jeho postava totiž bojovala s rakovinou plic. Frynta musel podstoupit sérii chemoterapií, které ho připravily o všechny vlasy! Naštěstí šlo jen o skvělou práci maskérů.

     

    „Honza se trochu bál, že by mohl skončit jako Petr Rychlý. Ten si kvůli Ordinaci nechal při natáčení skutečně oholit hlavu – a vlasy mu pak už nikdy pořádně nenarostly,“ prozradil Blesku jeden z členů štábu.

  • Ivana Jirešová alias barmanka Lucie

    Ivana Jirešová
    Autor: archiv TV NOVA
    Zato Ivana Jirešová působí v seriálu Ordinace v růžové zahradě téměř od začátku. Začínala s rošťácky střiženými krátkými vlasy. Krátký sestřih Ivana přitom nosila už jako dítě, a tak se občas stávalo, že si ji pletli s klukem. S přibývajícím věkem se pak měnila nejen barva, ale i délka vlasů. Teď je z ní dlouhovlasá blondýna. A změn se nebojí ani v reálném životě. Na hlavě už měla snad úplně všechno. Červené vlasy, nebo dokonce sestřih úplně dohola? Není problém. V mládí, co se vlasů týče, vyzkoušela asi všechno, co se dalo.

Klíčová slova:  seriál Ordinace, vip, seriály
Diskuse ke článku
.