Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Všechny moje lásky: Veronika Žilková místo Dagmar Havlové útočí na vaše city

Video se připravuje ...
Prima si se seriálem Všechny moje lásky hodně věří.
VIDEO: prima tv
20. ledna 2015 | 10:00

Hlavní hrdinkou seriálu Všechny moje lásky je Veronika Žilková, která už chtěla pověsit herectví na hřebík, ale po přečtení scénáře nemohla odolat, protože ji dohnal až k slzám. Diváci se tedy mají zřejmě na co těšit.

Podle původní představy měla hrát hlavní roli v seriálu Dagmar Havlová, ta ovšem nesouhlasila s podmínkami užití svého jména a dalších osobních práv, a tak dostala svou šanci Veronika Žilková. Její postava, Marie Svobodová, se dostane do situace, která se může stát kterékoliv z žen. V padesáti letech se ocitá bez manžela a bez práce a musí začít úplně od začátku. 

Seriál by měl dávat naději a sílu všem ženám, které si myslí, že v tu chvíli pro ně život skončil. Marie se naopak rozhodne se životem poprat a žít ho naplno. Veronika sama prohlásila, že byla pokaždé překvapená, jak je možné, že scenáristé tak skvěle vystihují ženský svět, to, jak se ženy cítí, jak přistupují k problémům a životu vůbec. Máme pro vás malou ochutnávku, video napoví, co vás od neděle v televizi Prima každý týden čeká.