Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Beáta Kaňoková (34): Když jsem otěhotněla, zaskočilo mě to. Ale dcera přišla v ten pravý čas

3. července 2023 | 06:00

Herečku Beátu Kaňokovou můžete znát ze seriálu Zlatá labuť. Hraje také v Městských divadlech pražských a ve filmu O malých věcech, který právě vstoupil do kin. Co prozradila o svém soukromí?

Na naše setkání jsem se moc těšila už proto, že seriál Zlatá labuť mě baví. Beáta přišla a byla veselá, energická a mé očekávání nezklamala. Pochopitelně mě zajímalo, co bude mít na sobě, protože jsem věděla, že módu miluje. Krásné černé šaty jednoduchého střihu se skvěle hodily k místu našeho rozhovoru – do zahradní restaurace, kde jsme si u kávy povídaly.

VIDEO: Eva Burešová prozradila, jak vychovává své děti, a i to, jak bojuje s bulvárem:

Video se připravuje ...
Holky na víně: Eva Burešová • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Co vás na módě fascinuje?

Já módu miluju. Asi to tak bylo, co pamatuju. Mám silně vyvinuté estetické cítění a je pro mě důležité umět se hezky obléct. Móda je zábavná, a díky tomu, že se jí člověk zabývá každodenně, si skvěle trénuje kreativitu. Tedy aspoň já to tak mám. S módou je spojená nálada, osobnost nositele a osobitost. Líbí se mi její historie, to, jak se proměňovala, i to, jak se všechno vlastně pořád tak trochu opakuje.

Máte ráda nějaký konkrétní styl?

To je těžké. A neumím na to přesně odpovědět. Záleží na tom, jakou mám zrovna náladu. Oblékání beru tak trošku jako kostým a způsob sebevyjádření. Stejně jako se umím obléct do minimalismu, tak se nebojím ani experimentů a extravagance. Navíc už léta dost podporuju českou tvorbu, takže ta je pro mě určitě signifikantní. Přijde mi, že kousky, které tady vznikají, se dají skvěle kombinovat a ještě k tomu jsou velmi originální.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...