Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dominika Mesarošová: Nálepka sexbomba byla image, která docela dobře vydělávala

3. srpna 2022 | 06:00

Letos končí bývalé playmate rodičovská, a i proto se rozhodla začít podnikat v oboru, který je zároveň i jejím koníčkem. Na čem jako typická Panna "ulítává"? Proč už nemá touhu se předvádět? A podle které hvězdy si před lety nechala zvětšit poprsí?

Zastihla jsem vás při jízdě v autě. Jestli to není tajemství, kam máte namířeno?

Před pár dny jsem se vrátila z dovolené a už jsem zase v jednom kole. Zastihla jste mě na cestě do Prahy, kde mám nějaké pracovní povinnosti.

Už nejste na rodičovské?

Budu ještě do září, rodičovský příspěvek je ovšem tak směšný, že jsem se rozhodla začít něco dělat. Podnikám v oblasti nemovitostí, ale pozor – žádné byty neprodávám. Jsem sama za sebe, pracuji na menším developerském projektu a taky dělám bytový design. V tom jsem se našla.

Navrhujete interiéry?

Ano. Přivedli mě na to známí, kteří mi říkali, že mám vkus a umím sladit věci, dražší s těmi levnějšími. A tak jsem na různá doporučení začala s designem. 

Takže té zprofanované nálepky „sexbomba“ jste se už zbavila?

Naštěstí už snad ano! Tenkrát to byla moje image, která v rámci toho našeho českého rybníčku docela dobře vydělávala. Teď už mě okolí bere víc jako maminku než sexbombu, ale to víte, že si někdy někdo neodpustí rýpnutí. Brzo mi bude čtyřicet, už nemám touhu se tolik předvádět.

Jste narozená ve znamení Panny a sama o sobě říkáte, že jste typická puntičkářka. Jak se to projevuje? A máte velké nároky?

Hrozně! Všechno musí být tip-ťop. Oblečení musí být sladěné do barev. Když přijedeme z dovolené, do hodiny už mám vypráno. A mám tak naučeného i Eliána. Když odněkud přijdeme, ví, že si má nejdřív uklidit botičky a umýt ruce. To samé říkám i návštěvám. (směje se)

Syn Elián oslaví na podzim 4. narozeniny. Prozradíte o něm něco?

Je hodně do světa. Nestydí se, když něco chce, umí si říct. V restauraci ho poprosím, aby zavolal číšnici, že chceme platit, a on pro ni jde. My ten exhibicionismus máme trochu v genech, můj bratr Danny hrál v několika seriálech. Elián je zapsaný v jedné castingové agentuře, ale nikam ho netlačím, nechávám tomu volný průběh. Jsem nohama na zemi, vím, že šikovných dětiček jsou spousty. Pocit, že můj syn je nejlepší na světě, fakt nemám.

Pořádala jste kurzy pro dívky a ženy, které touží zvednout sebevědomí. Tomu už se nevěnujete?

Bohužel, už ne. Během pěti let proběhlo celkem deset "ročníků", vždycky na jaře a na podzim, ohlasy na ně byly skvělé. Jenže pak začaly různě po světě teroristické útoky a rodiče se začali bát pouštět své dcery někam do neznáma. To byl jeden důvod, proč už jsem v kurzech dál nepokračovala. Tím druhým bylo, že jsem poznala svého současného partnera a otěhotněla jsem. Dodnes mi holky, které se kurzu účastnily, děkují s tím, že jim to hodně dalo. Především zdravé sebevědomí.

Tak mě zajímá: měla jste coby dospívající dívka nějaký svůj idol, ke kterému jste vzhlížela?

Líbí se mi Tereza Maxová a Karolína Kurková, ale tehdy to byla Katie Price. Pamatuji si, jak jsem přišla na plastickou chirurgii s fotkou s jejím bujným poprsím a doktorovi řekla: „Tak pane doktore, asi nějak takhle.“ (směje se)

Autor: Dita Mrázková
Video se připravuje ...