Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dana Morávková prozradila, kam se chystá unést svého muže k 25. výročí!

17. října 2021 | 06:00

Herečka Dana Morávková je čerstvou padesátnicí, ale vůbec byste to do ní neřekli. Po dlouhé době si vyrazila do společnosti, a to odmoderovat roční výročí oblíbeného masážního salonu. A při tom nám prozradila, čím hodlá udělat manželovi radost na jejich krásné pětadvacáté výročí a také proč se doma nemasírují!

Dano, my jsme se strašně dlouho neviděly, co je u vás nového?

Ano, dlouho, já jsem se dlouho neviděla s nikým. Zaplaťpánbůh jsme konečně začali hrát divadlo. Když se díváte na prodejnost, tak to vypadá, že je vyprodáno, ale spousta lidí kvůli divadlu nebo koncertům na testy nepůjde. Hrajeme, co se do nás vejde, všechna přeložená představení, takže hraju téměř každý večer.

Jaké to je být zpět?

Krásné! Já miluji divadlo, v lockdownu bylo trochu hraní, trochu dabingu, ale divadlo ne, a to mi chybělo.

Dneska trochu vypadáte jako v divadelním kostýmu, co je to za šaty?

Tohle je vietnamský kroj, protože majitelka MyLy Studio je Vietnamka a dneska se slaví roční narozeniny salonu. Byl to velice složitý rok, protože museli stále otvírat, zavírat, znovu otevírat, a když se lidé naučili chodit, tak bylo zase zavřeno.

Jaké masáže máte ráda vy?

Musím říct, že thajské masáže mám moc ráda. Poprvé jsem na nich byla v Thajsku na dovolené. Potřebovala bych nutně na ně chodit pravidelně, a na to teď zase nemám čas. V lockdownu čas byl, ale zase bylo zavřeno. Doufám, že další nepřijde. Ale je to začarovaný kruh!

Podívejte se na rozhovor s Danou:

Video se připravuje ...
Dana Morávková o Ordinaci: Je to jako s chlapem, který vás odkopne a nevíte proč! • VIDEO: Markéta Reinischová

Doma se navzájem nemasírujete?

Můj manžel masáže nemá rád a nechodí na ně. Myslím, že to tak má mnoho mužů.

Jsme v salonu krásy, tak mi řekněte, jakou máte pravidelnou denní beauty rutinu...

Já asi žádnou nemám. Jediné, co si pamatuju, je rada, kterou mi vštěpovala moje maminka. Nejdůležitější je, abyste šla spát odlíčená, a je jedno, v kolik hodin domů dorazíte – ve dvě ve čtyři, to je jedno. I když jste unavená, dobře se odlíčit, to je základ. Já pořád někam spěchám a celkově je doba taková rychlá, stejně jako já, a proto mám třeba ráda, když mohu používat jeden krém na noc i na den. Pak by se krémy měly střídat – a také šampony!

Bez jakých produktů se tedy neobejdete?

Make-up, řasenka, rtěnka nebo balzám, tvářenka a běžím!

Máte nějaké oblíbené značky?

Krémy od Canneff, na kosmetiku chodím do Orlane, to je skvělý salon. Make-up používám Double Wear od Estée Lauder, pudr používám Kryolan, tady se nedá sehnat, ale syn mi ho dal k Vánocům. Řasenku mám ráda od Max Factor, tvářenku Blush Baby od Macu a stejnou značku mám i pro rtěnku, ta se jmenuje Syrup. A Max Factor má taky super rtěnky.

Tedy vy znáte svoje produkty!

Já mám paměť!

Co by byla jedna věc, kterou byste musela mít na pustém ostrově s sebou?

Manžel! Pak by mi to bylo všechno jedno.

Z kosmetických produktů?

Mýdlo!

Na co se v nejbližší době nejvíc těšíte?

Čeká nás s manželem pětadvacáté výročí.

Pětadvacet, to je tedy pěkné číslo! Vidíte nějaké změny? Jaké to bylo před tím a jaké je to dnes?

Ne, pořád v Petrovi vidím toho kluka, se kterým jsem se seznámila, a on myslím ve mně také vidí tu holku.

Co mu udělá vždycky největší radost?

Nějaké cestování, když ho někam unesu, což je teď trochu složité, a také miluje pera a věci z papírnictví. Také má rád nějaké zážitky nebo kulturu. Chtěli bychom jet do Vídně na výstavu Modiglianiho.

Vypadá to, že jste akční pár, který spolu sdílí spoustu zálib. Myslíte si, že to je ten klíč k dlouhodobému spokojenému vztahu?

Nevím, nikdy jsem nebyla s nikým tak dlouho jako s Petrem a nevím, jak to mají jiné páry, a netroufla bych si radit. V každém případě je super, když má dvojice společné záliby, mohou spolu pak na kolo, na motorku nebo do divadla, klidně spolu mohou stavět i lego, hlavně ať to dělají společně.

Video se připravuje ...