Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sandra Nováková: Většinu času mám hlínu pod nehty

30. října 2019 | 06:00

Herečka Sandra Nováková (37) se nám svěřila, jak moc miluje módu. Bydlí totiž v domečku se zahradou a většinu času tráví v teplákách, takže tím spíš si potom užívá být za princeznu. Perlový náhrdelník za dva a půl milionu dolarů by si ale nepořídila.

Právě jste měla na krku perlový náhrdelník za dva a půl milionu dolarů. Dovedete si představit, že máte tolik peněz a že byste utrácela za takový náhrdelník?
To si dovedu představit úplně živě. Musím se přiznat, že takový ani žádný jiný šperk bych si za takové peníze nikdy nekoupila, asi bych ty peníze utratila nějak smysluplněji.

Co byste si koupila?
Je to velká hromada peněz, to bych se musela hodně zamyslet. Určitě bych ráda postavila nějaký veliký a krásný dům.

Za co obecně nejraději peníze utrácíte?
Je pravda, že se ráda obklopuji hezkými věcmi, miluji módu a ráda se hezky oblékám. Jelikož máme zahradu a většinu volného času trávím tím, že se o ni starám, mám hlínu pod nehty, jsem celý den v pracovním oblečení, tak když jdu ven, o to raději se hodím do gala. Ráda ze sebe udělám dámu a je to velký kontrast, který asi v životě potřebuji. Miluji design a je to vidět v našem bytě, snažím se vše kolem sebe dělat hezké.

Jaký nejdražší kousek máte v šatníku?
Asi to bude nějaká značková kabelka.

Na čem si v módě nejvíc ulítáváte?
Bohužel na všem. Je to velice náročný koníček.

Doma máte malého syna, toho také oblékáte designově?
Hrozně ráda si ho oblékám, nejvíc jsem milovala to období, ve kterém rostl rychleji, musela jsem stále nakupovat nové a nové věci. Teď už se růst zpomaluje, takže mu oblečení vydrží déle, ale o to dražší třeba může být. Je fajn, že si to tím mohu odůvodnit.

Už má svůj názor, když se obléká?
Časy triček bez obrázků už skončily. Už musí být s obrázkem a rád si vybírá.

Pomáhá vám s prací na zahradě?
Je to veliký pomocník. Tuhle posbíral listí snad po celé zahradě, všechno dělá sám od sebe, do ničeho ho nenutím. Přijde, přinese si svoje malé kolečko a hrabičky a maká se mnou.

Pěstujete i zeleninu?
Měli jsme rajčata, také jsme zkoušeli brambory, ale povedla se nám ze tří asi jen jedna. Pak jsme měli také okurky, ale spíš je to okrasná zahrada. Z ovoce jsou tam maliny a lesní jahody, ty jsou skvělé, protože plodí pořád.

Měla jste od malička sklon k práci na zahradě?
Vůbec, až když jsem se přestěhovala do domu se zahradou, tak jsem objevila to kouzlo a už bych asi neměnila, nešla bych do bytu.

Práce na zahradě je také docela fyzicky náročná. Je to součástí vašeho fitness programu?
Určitě, doplňuji to teď nově hot jógou, klasickou jógou a posiluji doma.

Video se připravuje ...