Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Milan Peroutka z Ordinace: Když piji, chci se opít, ale drogám se vyhýbám

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
21. dubna 2018 | 06:00

Herec a zpěvák Milan Peroutka (28) bude jednou z hvězd muzikálu Vlasy, jehož filmovou verzi režíroval zesnulý Miloš Forman. Muzikál ze sedmdesátých let zná snad každý a jeho písničky znějí dodnes v rádiích. Milan je právě po operaci nohy, ale do premiéry bude jako rybička.

Muzikál Vlasy se mimo jiné dotýká také tématu drog, které její hlavní protagonisté směle zkoušejí a s nimiž experimentují. Milan Peroutka je před nimi obezřetný. „Nekouřím, ač celá moje rodina kouří, ani moc nepiju. Občas se chci opít. Když piju, tak se chci opít, jinak mě nebaví cucat jednu skleničku celý večer. Na drogy si dávám pozor, protože si asi dokážu představit, jaké to je být na těchhle věcech závislý,“ odpověděl nám herec.

Představitel Jonáše z Ordinace má závislost úplně na něčem jiném. „Já mám závislost na cukru, pořád musím jíst něco sladkého. Také se říká, že pódium a potlesk mohou být drogou,“ řekl Milan. Premiéra muzikálu v Divadle Kalich bude až v září, takže až se Milan zotaví po operaci, hned naskočí do rozjetého vlaku tréninků.

Video se připravuje ...