Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Lucie Vondráčková se přiznala, že ji nezajímá, co si o ní myslí ostatní!

28. srpna 2017 | 06:00

Je jednou z našich nejznámějších zpěvaček, hereček a dabérek. Přestože žije se svým manželem a dvěma syny v Kanadě, zástup věrných fanoušků má v Čechách. Jak se udržuje zdravá a fit? A jak snáší názory druhých? Přečtěte si o tom v našem rozhovoru. 

Prý jste chtěla vždy vypadat starší. Ještě pořád to tak máte?  

Teď jsem spokojená. Ještě mě celkem nic nebolí, mám už snad větší nadhled, nebuším nikdy na zavřené dveře a jsem v určité míře strůjcem svého osudu. Určitě bych nechtěla být mladší. 

Berete to tedy, jak to je – nikdo nemládne a nemá smysl závodit s časem… 

Přesně. Takový závod bych asi těžko vyhrála. 

Jak se udržujete krásná a fit?  

Krásná v modelkovském slova smyslu nejsem, ale fit asi ano. Nejezdím moc autem, když je někde čistá voda, tak jdu plavat a nepiji mléko ani alkohol. 

Ke sportu jste asi vždy měla blízko…  

Vrcholově jsem nikdy nic nedělala, ale mám ráda tanec, akrobacii, skoky do vody, plavání, tenis. Na něco z toho ale koukám jen v televizi a z dálky sportovce obdivuji. 

Manžel je hokejista. Víte, co je ofsajd, nedovolené bránění nebo hra vysokou holí?  

Několikrát jsem se ptala, ale v polovině výkladu mi začaly myšlenky plout jinudy, takže k meritu jsem se nikdy nedostala. A víte co? Vůbec mi to nevadí! (smích)

Nevadí vám, že na vás mohou v Kanadě mnozí nahlížet jen jako na manželku slavného hokejisty?  

Víte, já už jsem tak zvyklá na nejrůznější nahlížení na mou osobu, že je tohle to poslední, čím bych se teď v životě zabývala. Pokud pracujete a máte plnou náruč plánů, pouštíte soudy a názory jedním uchem tam a druhým ven. A pokud odvedete ve svém oboru dobrou a čistou práci, ani se s podobnou myšlenkou nikde nesetkáváte. Tedy mně osobně se to nestalo.

Nechybí vám za oceánem rodina a přátelé?  

Přátele tam máme a rodina se za námi sem tam staví v Montrealu. A když ne, přijedeme naopak my do Čech, takže je všechno v pořádku. 

Lucie Vondráčková vypráví o životě v Kanadě: 

Celý rozhovor s Lucií Vondráčkovou si můžete přečíst v novém čísle Blesku pro ženy.

Autor: Natálie Hrdá
Video se připravuje ...