Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dagmar Pecková: Na třetí pokus jsem objevila někoho, kdo mě nemá za pár dní plné zuby

Video se připravuje ...
Dagmar Pecková: Na třetí pokus jsem objevila někoho, kdo mě nemá za pár dní plné zuby
VIDEO: BPŽ / Adam Balažovič
13. února 2017 | 06:00

"Na třetí pokus jsem objevila někoho, kdo mě nemá za pár dní plné zuby," říká Dagmar Pecková o svém manželovi, německém hudebníkovi Klausi Schiesserovi, a obratem dodává: "A taky někoho, kdo si přese mne neřeší peníze a kariéru. On peníze měl, kariéru také, a tak jsme tohle nemuseli nikdy řešit. Dělali jsme svou práci, kterou jsme měli rádi, měli jsme rádi naši rodinu a děti a vybudovali jsme si úžasné zázemí, které nás oba těší."

Dagmar Pecková má podle mnohých všechno, co si může přát: rodinu, kariéru, energie na rozdávání. Přesto i ona zažila chvíle, kdy se ráno nedokázala zvednout z postele. Vyhoření. Musela se léčit. A rozhodnout se, co je pro ni v životě důležité.

Proč o sobě najednou zpěvačka vyprodávající světové operní scény začne pochybovat? Co všechno musela udělat pro to, aby se uzdravila? Jak to zvládala její rodina? Jakou hudbu ona sama nejraději poslouchá a co je to Zlatá Pecka? O tom všem a o mnohém dalším hovoří v dalším díle pořadu Nej ženy Česka.

Poslechněte si také rozhovory s Veronikou Žilkovou, Pavlínou Němcovou, Olgou Sommerovou, Zlatou Adamovskou, Danielou Drtinovou, Zuzanou Baudyšovou, Danou Bérovou nebo Barborou Tachecí!

Autor: Irena Sládečková
Video se připravuje ...