Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Monika Bagárová o americkém příteli, stěhování, kariéře v Japonsku i novém videoklipu

19. června 2016 | 06:00

Jedna z nejúspěšnějších absolventek pěvecké soutěže SuperStar Monika Bagárová má svou kariéru pěkně rozjetou. Daří se jí nejen na poli pracovním, ale už i několik let randí s Američanem. Má nádhernou postavu, a přitom miluje českou kuchyni a fast food. 

 

Prý jste natočila nový videoklip?

Ano, ve spolupráci s Matějem Vávrou, on rapuje, já zpívám. Písnička původně vznikla v angličtině a jeho text se mi nejvíc líbil, protože byl zajímavý a mladistvý. Klip vznikal v Praze. Je to vlastně taková párty s holkami, kdy si jdeme se povyrazit a bavit se.

Máte veškerá rozhodování, když natáčíte, ve své moci?

Záleží na projektu, většina mých videoklipů je v mé režii. Tentokrát je to tak napůl, měla jsem všeho moc, tak jsem hodně nechala na produkčním týmu. Jde o spolupráci s firmou vyrábějící frisco. Jim se líbila moje písnička a chtěli ji na svou kampaň. Nepiju moc alkohol, ale tohle je takový pohodový drink, tak jsem nabídku přijala, do ničeho tvrdšího bych asi nešla.

Video se připravuje ...
Monika Bagárová ft. Frisco Night – Žít Tu Chvíli • VIDEO: youtube

Mluvila jste o tom, že jste si vybírala nejlepší texty. Vy si sama své nepíšete?

Zatím ne, čekám, až to na mě sešle ten nahoře a řekne: Tak a teď to budeš umět! Já si zatím skládám i píšu spíš do šuplíku, protože si zatím moc nevěřím a nejsem si jistá, že by to mohlo mít úspěch.

Stále platí to, že pendlujete mezi Amerikou a Českou republikou?

Ano, mám v USA přítele a natáčím tam album pro japonský trh, takže mám takové dva světy. Jak tady, tak tam mám studio a tým, se kterým spolupracuji, a lítám tam a zpátky. Zatím mi to tak vyhovuje, asi bych nezvládla žít jen tam, protože tady mám svou rodinu a kariéru, takže to ještě nevidím na přesun.

Jak je s tím srozuměn váš přítel?

Teď jsme se neviděli dva měsíce, což je rekord. Rozběhlo se mi strašně moc věcí, taky škola. On chápe, že jsem vytížená, i on měl teď hodně práce, ale už brzy by měl za mnou přiletět. Samozřejmě že mě pořád přemlouvá, abych se už k němu nastěhovala, ale na druhou stranu také chápe, že to teď ještě nejde. Tam mi řekl, že mi dává ještě tak dva roky.

Video se připravuje ...
Monika Bagárová, Lancome • VIDEO: Adam Balažovič

Už tu tedy dřív byl za vámi?

Už několikrát. Minulý rok jsme tu dokonce trávili Silvestra.

Do Čech zavítal poprvé až kvůli vám?

Ano, začal sem létat až kvůli mně. Ale byli jsme už i v Brně, na Slovensku, ve Vídni.

Plánujete společnou dovolenou. Máte na to vůbec čas?

Pro mě je dovolená pořád v New Yorku. Byli jsme teď spolu na Arubě – asi dva měsíce zpátky. To bylo krásné, ale většinou domlouváme všechno na last minute.

Video se připravuje ...
Monika Bagárová: Sbalila Američana, ale nerozuměla mu ani slovo! • VIDEO: Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Jaké máte vzájemné vztahy s rodinami?

Moje rodina ho má ráda a cítím, že i jeho rodiče mají rádi mě. Je to, dalo by se říci, dost vážný vztah.

Už je vám dvaadvacet, v Americe už jste také dospělá, takže už můžete do klubu!

Já nejsem moc klubový typ, ale ráda chodím na koncerty a tam mě taky dřív nechtěli pustit. To jsme snad jednou nějak vymysleli, že jsem proklouzla, ale to mi vadilo ze všeho nejvíc, že jsem se chtěla chodit dívat na muzikanty, ale nešlo to. Teď už toho náležitě využívám.

Vašemu příteli je osmadvacet, takže ten měl asi radost, že vás konečně může někam vzít.

Ten to měl těžké, to ano. Ale on je takový typ, že se mnou rád tráví čas, nejlépe doma, koukáme na film a dáme si něco dobrého na zub. Nemusíme pořád vymetat podniky, ale určitě je to nyní jednodušší. Můžu si dát víno, aniž by mě musel krýt.

Váš přítel je majitel italské restaurace. Znamená to, že vám doma vaří?

Ne, vařím já. Jemu vaření moc nejde, ale ví o jídle hrozně moc. Hlavně miluje zdravé jídlo a žije zdravě. Takže mu den dopředu chystám krabičky s jídlem a chodí pravidelně cvičit. Není jako já.

Monika s přítelem z Ameriky
Autor: Instagram

Českou kuchyni jste mu představila?

Chválil ji, chutnalo mu, ale že by mi řekl, ať to udělám znovu, to ne. Asi ho to tolik nezaujalo. Já si vařím sama pro sebe, takže si ode mě občas zobne. On si opravdu hlídá zdravý životní styl, a jakmile mu napíšu, že sedím někde ve fast foodu, tak mi napíše jenom: fuj!

Chodíte společně trénovat, motivujete se navzájem?

Ne, on mi říká, že jsem líná, že nechodím cvičit. Já ale chodím, jak tady v Čechách, tak tam, ale v momentech, kdy on pracuje. Já s ním chodit nechci, protože má úplně jinou partu lidí na cvičení a opravdu hodně makají, a to není nic pro mě, nechci cvičit s chlapy.

Jsou pro vás krásná postava a vzhled partnera důležité?

Měla jsem ho ráda i předtím, než na sobě začal opravdu makat. Samozřejmě sluší mu to, je to příjemná změna a jsem ráda, že dělá něco pro sebe a svoje zdraví.

V New Yorku si tedy děláte stále více kontaktů a budujete si mezinárodní kariéru?

Mám tam už spoustu kamarádů a známých a nějaká malinkatá síťka by tam byla, ale nemůžu tvrdit, že dokážu zázraky.

Monika fouká do peří
Autor: Slavica s.r.o

Vaše angličtina je už perfektní?

Myslím si, že jsem se hodně zlepšila, ale pořád to není perfektní, některé časy ještě vůbec nezvládám. Ovšem se svým přítelem už čtyři roky komunikuji v angličtině, takže nějaké znalosti mám. Jsou ale témata, ke kterým se v angličtině ještě vyjádřit nedokážu.

Co vaše rodina říká na to vaše cestování?

Rodiče byli v New Yorku i se sestrou minulý rok a moc se jim tam líbilo. Samozřejmě že jim chybím, ale respektují všechna moje rozhodnutí. V momentě, kdy vidí, že jsem šťastná, tak to je pro ně, jako pro každého rodiče, nejdůležitější. 

Video se připravuje ...