Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vlastina Svátková: Diety už nedržím, padaly mi z toho vlasy

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
13. května 2016 | 06:00

Krásná herečka Vlastina Svátková přiznala, že když byla v pubertě, milovala jídlo a pokaždé, když přišla kamkoli na návštěvu, první co bylo, že „zbouchala“ celou tabulku čokolády. Knedlíky a slanina byly také oblíbenou součástí jejího menu, ale sama neměla pocit, že by měla brzdit, držet dietu nebo hubnout.

„Protože jsem byla v dospívání opravdu jedlík, naznačovalo mi moje okolí, že bych měla trochu zhubnout. V ten okamžik jsem se začala zajímat o diety a hubnout a šlo mi to hrozně rychle, protože jsem k tomu přidala i cvičení. Chodila jsem na aerobicové maratony, ale nešlo to vydržet. Člověk je potom hrozně nervózní, padají mu vlasy a je nepříjemný a pořád spí. Takhle se přeci žít nedá, takže jsem zase začala normálně jíst,“ svěřila se nám Vlastina Svátková.

Od té doby jí normálně, ale naučila se poslouchat svoje tělo. Také ráda cvičí bikram jógu, tedy tu ve čtyřiceti dvou stupních Celsia, protože má pocit, že jí to víc pomáhá. Její dva synové ale moc sportovně založení nejsou. Nejraději prý experimentují v kuchyni. „Pořád mě otravují, kdy už bude zase nějaký kurz vaření. Pokaždé, jakmile zavřu dveře, tak se pouští do nějakých překvapení.“

Herečka mimo jiné zazářila ve filmu Gangster Ka. 

Video se připravuje ...