Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ve čtyřiceti postavu bez chyby? Jde to, podívejte se na Danielu Choděrovou

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
11. května 2016 | 06:00

Hereckou kariéru odstartovala v Rodinných poutech a když se podíváte na její tělo bez jediného gramu tuku navíc, těžko uvěříte, že je to tělo ženy po čtyřicítce se dvěma dětmi. Daniela Choděrová totiž propadla populárnímu tanci na tyči. Dokonce aspiruje na medaile na mistrovství republiky. 

„Děti koukaly na televizi, kde byl tanec na tyči. Já jsem si řekla, že bych to mohla zkusit. Našla jsem si studio a když jsem zjistila, že mi to opravdu jde, tak jsem tam začala pravidelně docházet a dokonce už pomáhám i s výukou,“ vysvětlila nám Daniela Choděrová, jak se k tanci na tyči vlastně dostala. Daniela kladla důraz především na to, aby se říkalo tanec na tyči a ne u tyče - tak se pravděpodobně sportovkyně odlišují od go go tanečnic.

Daniela už se tomuto náročnému a bolavému sportu věnuje přes dva roky. Nyní se chystá na finále mistrovství republiky v pole sportu, které proběhne v červnu v divadle Hybernia. Přiznala, že začátky byly bolestivé, ale tělo si zvykne na všechno. „Tělo se mi určitě tréninkem změnilo, někde se objevily svaly, které tam dříve nebyly, ale že bych kvůli tyči zhubla, se říct nedá, na to jsou podle mě jiné sporty,“ vyjádřila svůj názor Daniela. 

Video se připravuje ...