Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Patricie Solaříková: Přítel mě má nejraději nahou

28. dubna 2016 | 06:00

Stálici oblíbeného seriálu Ulice Patricii Solaříkovou jsme potkali na veletrhu krásy. Ve stánku Make Up Institute Prague se nechala nalíčit, protože sama je na to prý moc lenivá, a prozradila nám, jaké má s přítelem plány na První máj!

Patricie Solaříková se nám svěřila, že se nerada líčí, protože to neumí, a navíc ji nebaví se odličovat.

Už jste se byla nalíčit, ale moc to není poznat. Asi nemáte líčení moc v lásce, co?

Vizážista se mě zeptal, jak bych to chtěla, a já jsem mu řekla, že to nechám na něm, ale že se moc nelíčím, tak to pojal opravdu zlehka a udělal mi takovýhle nenápadný make-up. Tím, že sama se nelíčím, tak mám docela ráda, že mě někdo jiný nalíčí, třeba když mám focení, a užiju si to.

 

Video se připravuje ...
Patricie Solaříková se v Ulici spustila s ženáčem, ve skutečnosti je jí něco podobného proti srsti • VIDEO: Adam Balažovič

Jakou tedy používáte kosmetiku?

Mám krém od německé firmy, která pracuje s aloe, a to je asi všechno. Ne počkat – ještě mám odličovač, abych se mohla odlíčit, když přijdu večer z natáčení. Já rozhodně za kosmetiku moc neutrácím. U nás doma má přítel víc přípravků než já. Když už si něco pořizuji, tak se dívám také na to, zda to testují na zvířatech.

Komu trvá déle příprava, když jdete ven?

Určitě mně, protože já mám problém, když se oblékám. Dvacetkrát se převlékám.

Dokáže vám v tom poradit?

On ze mě trochu roste, takže pak mi odsouhlasí cokoliv, hlavně abych už šla, takže to není asi úplně ideální rádce. Ze začátku, když je to tak prvních deset minut, tak mi říká, co se mu líbí, a snaží se mi poradit, ale já si to nakonec vždycky zase převléknu a vlastně jeho rad nedbám. On už ví, že je vlastně jedno, co mi řekne, a absolutně na to rezignoval. Teď už se na mě ani nepodívá a pokaždé je to vlastně dobré.

Video se připravuje ...
Patricie Solaříková alias Tereza Jordánová z Ulice pomáhá opuštěným psům. • VIDEO: Hana Dvořáčková

V čem vás on má nejraději a střetává se to s vaším vkusem?

Myslím si, že mu to je úplně jedno. On mě má asi nejraději nahou. To se tím pádem s mým vkusem úplně nestřetává, já jsem raději oblečená.

Teď bude květen, měsíc lásky. Líbáte se pod rozkvetlým stromem?

Ano. Nemám ráda Valentýna, neslavíme ho, ale líbání pod rozkvetlou třešní dodržujeme. Loni to bylo vtipné, protože jsme jeli na hokej na první zápas, který jsme hráli se Švédy, a já jsem zjistila, že je prvního května a že se musíme ještě rychle líbnout někde pod stromem. Do hospody nás vezla máma, takže nám ještě rychle zastavila a hledali jsme někde třešeň nebo něco rozkvetlého, políbili jsme se a jeli dál.

Video se připravuje ...
Patricie Solaříková: Přítele jsem sbalila zpocená a hnusná! • VIDEO: Lukáš Červený, Mirka Dvořáková

Slavíte i výročí vztahu? Máte stanovené datum?

Ano, máme, ale letos nám zrovna vyšlo na Velikonoční pondělí, takže jsme to vůbec nezvládli. Přijeli jsme z chaty a nikam se nám nechtělo. Měli jsme totiž po cestě i velký pozdní oběd, a tak jsme se nikam nevypravili. O pár dní později jsme šli společně na masáž.

Ráda o sebe necháte takhle pečovat?

Paradoxně jsme se shodli na tom, že mnohem raději máme, když si masáž uděláme vzájemně. Přítel ji má raději ode mne než od cizích, což mě velice těší, protože to by bylo blbě, kdyby ji měl raději od cizích. Takže my o sebe takhle pečujeme raději doma.

Teplé počasí, které už snad brzy nastane, úplně vybízí k tomu, vytáhnout tenisky a jít si zaběhat. Jak sportujete vy?

Já nejraději jezdím na koních, protože tam můžu vzít psy a je to pro mě i pro ně super vylítání. Jezdím tam celoročně, nezávisle na počasí, ale na jaře, když všechno kvete, a v létě to je pohodička, i když pro koně je lepší chladnější počasí, v létě jim je vedro. Zahájila jsem už letos také bruslařskou sezonu a s přítelem se chystáme na kolo. Mám raději venkovní sporty, ale v zimě také zavítám do fitka na pás.

Video se připravuje ...