Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Co se děje v Ulici? Nevěry vystřídaly usmíření, ale i hádky a žaloba!

  • 30. května 2016 | 06:00

    Zatímco před měsícem se v Ulici nejvíce řešili těhotná Skyler, rozpadající se manželství Liškových a nevěrník Eddie, teď je všechno jinak. Někteří herci si dali tak trochu pauzu, protože v posledních dnech se veškerý děj točí jen kolem pár postav. Pokud jste nějaký díl svého oblíbeného seriálu zmeškali, shrneme pro vás, co se tam vlastně teď děje.

  • Eddie v tom plave

    Zatímco ještě nedávno byl nevěrník Eddie přesvědčen, že je zamilovaný do své přítelkyně Adriany a současně i do své kolegyně Zory, dnes je všechno jinak. Zora měla podezření, že je těhotná, a planý poplach Eddieho donutil konečně se zamyslet, která je ta pravá. Rozhodl se pro svou přítelkyni Adrianu a se Zorou to ukončil. Jak už bývá zvykem, zhrzená milenka je připravená mu pořádně zatopit nejen u přítelkyně, ale i v práci. Okolnosti donutí Eddieho dát výpověď. Bude to Zoře stačit, nebo mu dál půjde po krku?

    Náš tip: Zora se jen tak nevzdá! Adrianě poví, že s Eddiem měla milostný poměr. Adriana mu po krátké pauze odpustí a pomalu se vše vrátí do starých kolejí. Eddie navíc v práci zůstane, a naopak odejde Zora.

    Adriana Pešková projde další těžkou životní zkouškou!
    Autor: archiv TV NOVA
  • Maléřovi před soudem

    Ještě nedávno žili manželé Maléřovi odděleně, Martin přemýšlel o rozvodu a Veronika denně brečela v koupelně a litovala svého úletu s farářem Rybou. Teď je Martin zpět doma, ale na krku má pořádný průšvih. Napadl totiž fotografa Balouna, který mu vyjel po dcerunce. A ten nad svými rozbitými ústy a monoklem rozhodně neplánuje mávnout rukou. Martinovi přišlo předvolání před soud.

    Náš tip: Jeden průšvih rodinu rozdělil, druhý ji naopak opět stmelí. Projdou si opravdu těžkou zkouškou, ale Martina uzná soud nevinným a celá rodina si společně užije první letní dovolenou u moře v Chorvatsku.

    Tomáš Dastlík alias Martin Maléř to teď nemá v Ulici jednoduché.
    Autor: archiv TV NOVA
  • Záchrana manželství Liškových

    Ještě před měsícem to vypadalo, že dlouholeté manželství Liškových je v troskách, ale opak je pravdou. Anča konečně ukončila prapodivné přátelství s ezoteričkou Helenou a s Bedřichem si k sobě opět našli cestu. Krize je zažehnána a mohou se společně těšit na vnouče, které budou pomáhat vychovávat.

    Náš tip: Po narození miminka bude v bytě Liškových trochu těsno, a tak se konečně přestěhují do většího. Anička bude z miminka nadšená a péči o něj věnuje veškerou energii. Jejímu znovuzrozenému vztahu s Bédou to ale neublíží, naopak ho to ještě posílí.

    Liškovi zažehnali manželskou krizi, alespoň někdo se má v Ulici dobře!
    Autor: archiv TV Nova
  • Rozchod na spadnutí

    Dvě manželství jsou zachráněna, ale jeden vztah je na pokraji krachu. Jde o Terezu s Romanem. Ten opět naplánoval velkou rodinnou dovolenou v zahraničí, na které nebude chybět ani jeho manželka Daniela. Terezin pohár trpělivosti přetekl a opět dojde k vážné hádce. Je jasné, že tihle dva spolu už dlouho nevydrží, navíc jestli praskne Romanův úlet s manželkou, bude rozchod ještě hodně dramatický.

    Náš tip: Myslím, že nejsme jediné, kdo už netrpělivě čeká, až scenáristé odklidí dříve sympatického Kuřízka a po boku Terezy se objeví singl učitel David. Přijde to už brzo a pravděpodobně to bude kvůli tomu, že Roman svou nevěru v afektu sám přizná.

    David se podle nás brzy stane novým partnerem Terezy.
    Autor: archiv TV NOVA
  • Tony je očištěn

    Nelehké chvíle si v uplynulých dnech prožíval i Tony, který byl obviněn z pedofilie. Po psychologických testech byl sociálkou očištěn, ale ještě zdaleka nemá vyhráno. Někteří z Ulice se na něj stále dívají skrz prsty a pravděpodobně bude dlouho trvat, než je přesvědčí o své nevině.

    Náš tip: Tonyho mnohem více než celá aféra s pedofilií naštve, že se kolem Digi motá tajemný kriminalista, kterému se evidentně mladá vdova líbí. Nakonec Digi zjistí, že s Tonym je jí nejlépe, a dá mu druhou šanci. Na to si však budeme muset ještě počkat.

    Digi i dvojčata mají Tonyho moc rády!
    Autor: archiv TV NOVA

Autor: red
Diskuse ke článku
.