Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Anna Šišková: Rozchod už pro mě není bolestivé téma

2. května 2016 | 06:00

Zlomená po rozchodu? Ale vůbec ne. Herečka Anna Šišková je nekonečně optimistická žena s obrovskou vnitřní silou. Její křehkost je jen optický klam.

O vás se psalo, že jste zhubla 14 kilo. Co jste z jídelníčku vynechala?

Držela jsem takzvanou proteinovou dietu, což znamená, že přidáte spoustu bílkovin i v podobě nápojů. Dnes už bych do toho nešla. Dieta mi způsobila problémy se slinivkou. Ale je fakt, že kila se mi pomalu vrátila zpátky, možná bych s nimi měla něco dělat. Uvidíme.

Nedávno jsem četla, že ženy po padesátce jsou nejšťastnější. Potvrdíte to?

Ani ne. Mnoho žen v tomto věku přichází o partnera, děti jsou už dospělé a odcházejí z domova. Přichází často syndrom opuštěného hnízda. A když zůstanou bez partnera, je to ještě těžší. Když ale tuto počáteční krizi překonáte, otevřou se vám nové obzory a život může být ještě krásnější. Já už to mám za sebou.

Je pro vás rozchod ještě bolavé téma?

Už ne. Přiznávám, že se to stalo a že mi to ovlivnilo život. Ale je to dávno pryč a život jde dál. Proč se v tom patlat?

Říká se o vás, že sice působíte křehce, ale jste hodně silná…

To nemůžu posoudit. Každý se přece musí vyrovnávat s těžkostmi. Nejsem výjimka, ale jsem bytostně optimistický člověk a někdy si říkám, že tak to prostě mělo být.

Celý rozhovor s Annou Šiškovou a ještě mnohem více najdete v novém čísle tištěného Blesku pro ženy:

Blesk pro ženy
Autor: archiv

Autor: MAJ
Video se připravuje ...