Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Marešova bejvalka Michaela Kociánová: Svoji první přehlídku jsem zkazila

Video se připravuje ...
Michaela Kociánová také randila s Leošem Marešem, ale to už je minulost
VIDEO: Adam Balažovič
16. září 2015 | 06:00

Slovenská topmodelka Michaela Kociánová se před jedenácti lety zúčastnila soutěže Elite model look a umístila se na druhém místě. V tu chvíli odstartovala její kariéra a dnes je jednou z nejúspěšnějších slovenských modelek. Jako jediná se dostala mezi pověstné sexy andílky, které předvádějí prádlo Victoria’s secret.

Jaké to bylo, když jste se poprvé ocitla na módním mole a naučenou choreografii úplně pokazila? „Říkala jsem si, že kvůli tomu to určitě nevyhraju. Byla jsem tehdy druhá, ale hned nato jsem jela do Šanghaje na celosvětové finále, byl to můj vůbec první let v životě,“ vyprávěla Michaela.

Modelka je sice ze slovenského Trenčína, ale nežije na Slovensku, nýbrž v New Yorku. „Na Slovensko a domů se hrozně ráda vracím, mám to tam ráda, miluji slovenské jídlo, ale nedovedu si moc představit, že bych tam žila napořád. Ovšem to nechci žít napořád ani v New Yorku, je to tam na mě moc hektické,“ svěřila se modelka. Michaela, která dříve randila také s Leošem Marešem, má přítele Brita, který žije na střídačku v New Yorku a v Londýně, takže hodně času tráví v letadle.

Video se připravuje ...