Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Držitel Thálie muzikálový zpěvák Jan Kříž zhubnul další kila a vypadá skvěle!

Video se připravuje ...
Jan Kříž hraje jednu z hlavních rolí v muzikálu Atlantida
VIDEO: Adam Balažovič
9. září 2015 | 06:00

Jana Kříže si zřejmě milovníci reality show pamatují jako výherce castingové soutěže Robin Hood aneb cesta ke slávě. To už bylo ale před pěti lety, talent evidentně nezapře, protože už má doma jedno ocenění Thálie, a to za výkon v muzikálu Pomáda. Ve čtvrtek se v premiéře muzikálu s hity Mira Žbirky Atlantida objeví v jedné z hlavních rolí.

Jerry, tak se jmenuje jeho nová postava zazobaného a penězi znuděného excentrika. Dle Honzových slov je to postava velice zajímavá, ale nechtěl nám toho prozradit moc. Zajímalo nás, jestli by chtěl v reálném životě být takhle pohádkově bohatý. „Na jeden den v týdnu bych si jeho kreditku klidně půjčil,“ smál se herec. Stačilo by mu to ale opravdu jen na jeden den. „Jinak je to, jako byste hráli nějakou hru, kde prolomíte všechna pravidla a nemáte žádné omezení. To vás přestane bavit, protože se potom těžko hledá vášeň pro cokoli.“

Nacvičování komplikovaných tanečních scén je opravdu náročné a na Honzově postavě se již několikrát podepsalo. Jeho svalnaté a vyrýsované tělo to dokazuje. „Každý muzikál s Jánem Ďurovčíkem patří mezi ty nejnáročnější. Prakticky jsme tři hodiny pořád na pódiu. Tahle příprava mě zatím stála asi šest kilo a říká se, že během představení herec zhubne průměrně tři kila. Přesvědčil jsem se, že je to opravdu tak,“ přiznal Honza.

Video se připravuje ...