Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Monika Leová flirtuje pro zábavu a občas tají, že má přítele

Video se připravuje ...
Monika Leová je pěkná divoška
VIDEO: Hana Dvořáčková
5. července 2015 | 06:00

Potkaly jsme se se zprávařkou Monikou Leovou, když se s kamarádkami Sandrou Parmovou a Gábinou Kratochvílovou učila míchat koktejly. Prostředí baru a přítomnost alkoholu nás samozřejmě nabádaly k tomu, zeptat se mladé dámy, jak je na tom s alkoholem.

 


Monika nám tak přiznala, že když jde ven pít, snaží se nemíchat různé druhy alkoholů, ale občas se to uhlídat nedá. „Když se člověk napije víc, tak už to přestane hlídat. Například nemůžu vůbec pít rum, protože jsem se po něm jednou příšerně opila a dodnes mi to kamarádi připomínají,“ práskla nám na sebe.

Vyzradila nám taky, že nedávno vyrazila s kamarádkami na dámskou jízdu do Amsterdamu. Flirtování začalo už na německé dálnici a pokračovalo i v Holandsku. Přestože má Monika přítele, mnohdy si tuto informaci nechá pro sebe. „Takový ten zdravý flirt drží člověka v pozoru a člověk pak ví, že je o něj pořád zájem. Jsou samozřejmě hranice, za které bych nešla. Neříkám, že mám přítele, protože občas využíváme svého ženského šarmu, abychom se dostaly na určitá místa, kam bychom se jinak nedostaly.“

Přítel Martin musí být velice důvěřivý a také tolerantní muž, protože mnohdy už jen pohled na cizího chlapa vyvolává vášnivé a žárlivé hádky.

Video se připravuje ...