Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Monika Leová: Miluju život na studentských kolejích

Video se připravuje ...
Monika Leová, Urban Decay party
VIDEO: Adam Balaževič
8. dubna 2015 | 06:00

Miss Earth 2013 a moderátorka zpravodajství TV Prima Monika Leová ještě studuje na vysoké škole. Nemůže si vynachválit život na kolejích a podělila se s námi o svůj kosmetický trik, jak vypadat nenalíčená, ale být nalíčená.

Exotická kráska, jako je Monika Leová, nemusí s líčidly příliš čarovat. Vypadá báječně tak, jak ráno vstane z postele. Přesto se s námi u příležitosti uvedení nové kosmetické značky Urban Decay na český trh podělila o svůj kosmetický trik pro nahé líčení. 

 

"Když chci vypadat přirozeně, použiji jen BB krém, místo zdravíčka tmavý korektor a řasenku," svěřila se. V létě, kdy je hodně opálená, se nelíčí vůbec. Maximálně použije transparentní pudr.

Momentálně jí většinu času zabírají škola a práce. Monika totiž kromě práce ve zpravodajství TV Prima, modelingu a moderování stíhá studovat na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické, kde usiluje o magisterský titul. A nejen to. Kromě toho s kamarádkami založily street dance skupinu, ve které tančí a dělá choreografku. 

Autor: kok
Video se připravuje ...