Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z Klusovy bývalky nespustíte oči, až ji uvidíte hrát na její sexy nástroj

Video se připravuje ...
Tahle blondýnka chtěla v dětství pracovat na pitevně
VIDEO: Adam Balažovič
1. července 2015 | 06:00

Terezie Kovalová je krásná jako panenka, na chvíli učarovala i zpěváku Tomáši Klusovi, ale nenechte se zmást vzhledem. Nyní sice hraje na violoncello, ale jako malá toužila stát se soudní patoložkou. Od tak jemné dívky by to člověk nečekal.

Violoncello a na něj hrající krásná žena, to působí velice sexy. Mnohému z nás se vybaví filmy jako Čarodějky z Eastwicku nebo Kolja, jejichž autoři jistě sdíleli podobný názor na tento strunný nástroj. Terezie nám s trochu uzarděnou tváří a s úsměvem na rtech potvrdila, že hra na violoncello opravdu má na muže magický vliv.

Terezie by ale mohla hrát klidně i na vozembouch. Krásné blondýnky zkrátka na muže působí, ale když Terezie hraje, nemyslí na to, jestli vypadá sexy nebo ne. „V tu chvíli přemýšlím nad tím, co dělám, a je mi úplně jedno, co si o mně myslí ostatní lidi,“ přiznala hudebnice.

Jelikož jsme se potkaly na lodi, zajímalo nás, zda by se někdy ráda ujala kormidla a vyrazila na výlet lodí. „Kamarád si shodou okolností právě dělal kapitánské zkoušky. Není to vůbec nic jednoduchého, obdivuju lidi, kteří mají odvahu a kormidlují loď a troufnou si vzít na palubu hodně lidí. Já mám ovšem v životě jiné důležitější věci než se naučit být kapitánkou,“ svěřila se Terezie, ovšem už nám neprozradila, co to je.

Video se připravuje ...