Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr Čadek: Byli bychom šťastní, kdybychom s Jitkou měli velkou rodinu

Video se připravuje ...
Petr Čadek už se těší na houbařskou sezónu
VIDEO: Adam Balažovič
16. června 2015 | 06:00

Tanečník Petr Čadek, manžel oblíbené herečky Jitky Čvančarové, se objevil na večírku věnovaném perlivému moku ze Starého Plzence. Přiznal, že pokud nemusí chodit na večírky pracovně, vyráží za zábavou téměř výhradně jen po boku své krásné ženy.


„Když už někam vyrážím, je to s mojí ženou, protože času je málo, oba hodně pracujeme, a když už ten čas máme, tak ho věnujeme jeden druhému,“ odpověděl Petr na naši otázku, s kým nejčastěji vyráží za zábavou. Ovšem jelikož mají manželé doma také tříapůlletou dceru Elenku, tráví také spoustu času s ní.

„Naše dcera je úplně skvělá. Já jsem si vždycky přál holčičku, a to se mi vyplnilo, ona je teď takový tatínkův mazlíček. Otcovství mě překvapilo v mnoha věcech, ale všechny byly jen pozitivní. Hodně se mi tím změnil život. Překvapila mě ta pohoda, myslel jsem, že to bude strašný zápřah a nebudu spát, ale ona je nejhodnější a život s ní je hrozně hezký. Snažím se dělat ji šťastnou a samozřejmě i Jitku,“ svěřil se tanečník.

Byli jsme zvědaví a chtěli jsme zjistit, zda plánují dalšího potomka. „Kdyby se nám podařilo mít velkou rodinu, byli bychom s Jitkou velice šťastní. Je mi už jedno, jestli to bude holka, nebo kluk, hlavní je zdraví,“ řekl Petr.

Během prázdnin si s Jitkou našli kousek volna, které si bedlivě chrání, a těší se, až společně vyrazí, nejlépe někam do lesa. „Naše dovolená bude nejspíš někde na chalupě a v klidu. Strašně rádi chodíme do lesa, miluju houbaření, takže se už nemůžu dočkat,“ přiznal Čadek.

Manželé se poznali v roce 2010 v soutěži StarDance, kdy Petr Čadek dělal Jitce Čvančarové poradce. 

Video se připravuje ...