Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miss Tereza Skoumalová: Dokáže ulovit jídlo a miluje čundry

Video se připravuje ...
Tereza Skoumalová se práce nebojí a nezalekne se ani mistra kuchaře
VIDEO: Adam Balažovič
1. června 2015 | 06:00

Česká Miss World 2014 Tereza Skoumalová sice vypadá jako křehká květinka, ale lovit by dokázala nejen chlapy v baru. Kdyby na to došlo, dovedla by si prý ulovit něco k jídlu a zvládla by to i bez mužské asistence. „Hlad je hlad a ten lovec v nás dřímá,“ tvrdí kráska.

Dělat asistentku při vaření Zdeňku Pohlreichovi, který má na Primě pořad Šéf na grilu, není jen tak, ale Tereza se své role zhostila velice bravurně a nenechala se zastrašit. Když se u nich doma griluje, tak se u grilu střídá se svým bráškou. Je to strategické místo, protože si samozřejmě může vybírat ty nejlepší kousky jen a jen pro sebe.

Vegetariánka tedy rodačka z Ostravy rozhodně není. „Na talíři mám nejčastěji ryby a kuřecí maso, hovězí a vepřové se tam vyskytují méně, ale když vám to někdo takhle výborně uvaří, tak nejde odolat,“ přiznala se Tereza.

Na Moravě teče vínečko proudem a grilování a vůbec posezení u ohně má Tereza ráda. Když se řekne Miss, tak si možná leckdo představí princezničku, která by vyspávala jen v nadýchaných duchnách. Tereza nám ale přiznala, že miluje atmosféru na čundrech, takže batůžek, spacák, stan a ešus patří v jejím případě k létu.

Video se připravuje ...