Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jitka Válková: Kartářka mi řekla, že budu rozvedená

Video se připravuje ...
Jitka Válková má osud naplánovaný od kartářky
VIDEO: Adam Balažovič
9. ledna 2014 | 07:00

Modelka a nyní hlavně zpěvačka Jitka Válková (22) je čerstvě zasnoubená se svým partnerem Mirkem Ciprou, svatbu ale tenhle pár odložil až na příští rok. Možná, že má Jitka strach stanout před oltářem, vzhledem k tomu, že jí kdysi kartářka předpověděla rozvod.

Jitku Válkovou jsme i s partnerem zastihli na opening party cafe 80´s, která se nesla jak jinak než v duchu 80. let. Mladá zpěvačka se při výběru oblečení inspirovala svou oblíbenkyní Madonnou, oblékla krátkou sukni, krajkové legíny a zkombinovala to s leopardím topem a velkou mašlí ve vlasech.

Pár spolu randí už čtyři roky a tak je jasné, že se chtějí ve své lásce posunout trochu dál.

„V našem vztahu jsme pokročili tím, že jsme se zasnoubili a dalším krokem bude samozřejmě svatba. Ta ale potřebuje trošku naplánovat a nám je jasné, že tento rok to nestihneme, takže bude až ten další.

Jitka Válková se snad vynořila z pekla. V takovém outfitu by mohla z fleku strašit.
Autor: Roman Souček
Jitko, co je tedy tento rok důležitější než svatba?

Hlavně budu pracovat na své kariéře zpěvačky. Chci strávit hodně času ve studiu a skládat písničky. To pro mě bude priorita. V horoskopu pro tento rok mám napsáno, že bude plný změn, které povedou k osamostatnění mé osoby a má mě čekat spoustu nových věcí. Takže tomu já věřím a chci tomu jít napřed.

Takže věříte horoskopům a předpovědím budoucnosti?

Věřím těm dlouhodobým a věřím numerologii.

Byla jste se někdy poradit třeba u kartářky?

Byla jsem ve 14 letech u kartářky, která mi četla z ruky a musím říci, že dodneška se mi ty věci plní. Řekla mi třeba, že budu mít dvě děti a budu rozvedená. Ten rozvod teď potkal mojí sestru a já myslím, že je to pro mě takové varování.

Jitko, nebojíte se, že když máte v osudu napsán rozvod, že váš nynější partner není ten pravý?

Myslím, nebo tedy vím, že můj partner je ten pravý a věřím, že nám to vydrží.

Video se připravuje ...