Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pavel Vítek o Vánocích: Obložím se Janisem, cukrovím a psy

Video se připravuje ...
Pavel Vítek
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
5. prosince 2013 | 08:42

Idol dívčích srdcí devadesátých let se na Vánoce už moc těší. Prozradil nám, jak se na ně připravuje, kdo peče cukroví, i to, jak budou svátky s partnerem Janisem Sidovským trávit.

Jednapadesátiletý zpěvák letos moc času na předvánoční přípravy nemá. Po pětadvaceti letech totiž vyrazil na koncertním turné s příznačným názvem "Vánoční dárek".

"Turné vlastně volně navazuje na velice úspěšnou sérii mých karlštejnských koncertů. Právě při nich jsem si uvědomil, jak moc mi koncertní pódium a hlavně mí fanoušci chybí. Kromě vánočních písní je koncert vlastně průřezem největších hitů. Nejen mých vlastních, ale i těch, které jsem měl vždycky rád."

Ve druhém vánočním speciálu jako první soupeře pohostí zpěvák Pavel Vítek a jeho partner Janis Sidovský.
Autor: FTV Prima
Ještě že má kolem sebe přátele a blízké, kteří mu se vším pomohou. "Já se Vánocemi začnu zabývat až dojedu turné, což bude těsně před Štědrým dnem. A pak dvaadvacátého začnu shánět dárky. Zatím ještě nemám vůbec nic," prozradil nám Pavel.

Přesto ale oslaví Vánoce jak se sluší a patří. "Cukroví nám upečou mámy a kamarádky, takže to mít budeme. A na Štědrý den se pak už jen obložím tím úžasným cukrovím, dobrým jídlem, Janisem, psy a dobrými kamarády a budu doufat, že ty svátky strávíme tak, jak se má. Takže v klidu a pohodě."

V krásném domě v podhradí věhlasného Karlštejna, kde s partnerem už sedmnáct let bydlí, se samozřejmě nezapomíná ani na tradiční zvyky. "Na tradice nedám nikdy dopustit. To se zkrátka musí dělat. Takové to pouštění svíček ve skořápkách vlašských ořechů a rozkrajování jablíčka..."

Ve druhém vánočním speciálu jako první soupeře pohostí zpěvák Pavel Vítek a jeho partner Janis Sidovský.
Autor: FTV Prima

Video se připravuje ...