Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpěvák Petr Janda (71): Na kosmetiku chodím 6x do roka a užívám si to!

Video se připravuje ...
Petr Janda se nestydí přiznat, že se pravidelně oddává péči kosmetičky.
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
20. září 2013 | 09:30

VIDEO: Frontman skupiny Olympic, rocker Petr Janda (71), se na "stará kolena" vrhl na neobvyklé podnikání. Z Austrálie začal dovážet zázračné kosmetické produkty z papayi, které už otestoval na celé své rodině. A jak je na tom s používáním kosmetiky a péčí o pleť on? Budete překvapeni!

Celý projekt vymyslel Petr Janda ruku v ruce s Čechoaustralanem Petrem Vítkem během jeho turné v Austrálii.

"Dovážet k nám kosmetické produkty z papay, k tomu mě dovedl Péťa Vítek, ten žije v Austrálii a mimo jiné tam organizuje koncerty všech českých umělců. Já mám Austrálii hrozně rád. Líbí se mi tam, poprvé jsem tam jedl papayu, poprvé jsem viděl, jak vůbec vypadá a poznal, jaké obrovské a úžasné účinky má,"" prozradil nestárnoucí zpěvák, který pro své známé a kamarády uspořádal v prostorách nádherného Green Yacht Hotelu na Vltavě skvělý večírek. Na něm představil i všechny produkty zázračné kosmetiky z papayi.

Marta Jandová i její otec Petr ujíždějí na papaye
Autor: Blesk - only Papaya
Nezapomněl ale ani na sebe a připravil si moc příjemnou vsuvku. Zpestření to bylo tedy nejen pro něj, ale pro všechny přítomné muže. Na pódium si pozval krásnou herečku Báru Mottlovou, která byla jen v plavkách. Petr jí měl jako živou převáděcí figurínu, a tak na mnoha místech jejího výstavního těla ukazoval, kde všude se tyto produkty mohou použít. "Mé ruce by bývaly byly daleko odvážnější, připravoval jsem se na to dlouho dopředu, ale po delší době jsem nebyl na akci sám, přišla i moje žena Alice, tak jsem se musel krotit," smál se Petr Janda. 

Marta Jandová je už jednou nohou zpět v práci. Je tváří kosmetiky Papaya
Autor: Roman Souček
A ještě jedním dechem dodal: "Na jedné zahradní party mě kouslo hovado a tekla mně v místě kousance i krev. Chlubil jsem se přátelům, že to za chvíli zmizí. Demonstrativně jsem místo potřel. Sám sem to mu ještě úplně nevěřil, ale nejen že mně okamžitě přestala krev téct, ale mně to ani nesvědilo. Za chvilku po kousanci nebylo ani památky.  Ještě jsem si potřel malý škrábanec a také se mně do večera zahojil. Tak a teď si za vším stojím," dodal sebevědomě Petr v nové roli prodejce.

Petr měl pro své hosty připravený zajímavý program plný soutěží a všichni si užili mnoho zábavy. Celebrity se rozdělily do tří týmů. První tým soutěžil v kreslení o nejvěrohodnější papayu. Nejoriginálnější obraz nakreslil Antonín Panenka, a tím si od porotců vysloužil nejvyšší počet bodů. Druhý tým měl za úkol vytvořit z papayi nejlépe nazdobený talíř. S úžasným vkusem soutěž vyhrála Andrea Kalivodová. V  kvízovém testu exceloval Felix Slováček a po zásluze si odnášel celou papayu a plnou síťovku produktů.

Video se připravuje ...