Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pohublá Lucie Bílá: Domá mám 50 párů bot, ale kecky u mě nenajdete!

Video se připravuje ...
Lucie, která vždycky bývala "krev a mléko", se teď doslova ztrácí před očima.
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
12. září 2013 | 07:00

Patnáctinásobná Česká slavice Lucie Bílá (47) boty miluje. Především ty extravagantní. I my jsme ji zastihli v prodejně, kde si pořídila hned několik dalších párů. Mezi vybíráním nám ale stihla prozradit, jak se jí podařilo shodit 7 kilo a proč se vlatně do hubnutí pustila.

Nejpopulárnější českou zpěvačku jsem zastihla v největším obchodním domě s obuví v Česku. Vybraných už měla několik párů bot a také nějaké ty kabelky. Nakupuje tu prý hrozně ráda, i když moc času na chození po obchodech nemá.

"Líbí se mi, že Baťa vždycky ctil své lidi, snad každého znal jménem. To se snažím dělat i já. Protože člověk sám nic nedokáže, když nemá ty správný lidi a když je nerozmazluje. Zkrátka když nejsou lidi kolem něj spokojení," prozradila nám Lucka.

Ta je známá svojí zálibou v extravagantních modelech, boty nevyjímaje. Miluje je a nemůže bez nich být. "Domá mám určitě nejméně padesát párů bot. Jsou to takové moje montérky. Potřebuju je na jeviště. Ale tady jsem si vybrala i i jedny takové "civilní", do kterých se možná přezuju z těch "chůd", co mám teď na nohou, než zase poběžím dál."

Zpěvačka o sobě tvrdí, že byla odjakživa "barokním andělíčkem". Tím chce zůstat i nadále, ale vzhledem k nadcházejícímu náročnému turné prý potřebuje být v kondici. Rozhodla se proto začít přemýšlet o tom, co jí, "pročistit" tělo i duši. A změnila svůj životní styl od základů.

"To turné bude velký masakr. Zatím mám dole asi sedm kilo, ale nejde jen o hubnutí, ale i o to, jak se člověk cítí. A já se teď opravdu díky tomu řádu, který teď mám, cítím báječně," svěřila se nám Lucka.

Video se připravuje ...