Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Krainová: Vydělala jsem balík a chci barák v Kalifornii

4. února 2011 | 15:15

Modelka a máma na plný úvazek Simona Krainová (38) se jen tak brzy do práce nevrátí. Podle svých slov si peněz už vydělala tolik, že si může dovolit vypnout a věnovat se jen synu Maxovi a rodinnému životu.

Simona také změnila image. Dlouhé blond vlasy zkrátila a ztmavila. Po porodu syna Maxe plánuje spoustu věcí. Chce zhubnout do bikin, otevřít si fitko, pronajmout si domek v Kalifornii. V neposlední řadě touží po dalším děťátku. "Budu moc ráda, když se to podaří, další dítě bych rozhodně chtěla," řekla Blesk.cz Krainová.

Simona by se chtěla v nejbližší době vrátit zpět do formy. Zpevnit tělo a pár kilo zhubnout. Chystá totiž focení pro jeden módní časopis a nechtěla by čtenářky klamat nějakou retuší. Kvůli focení změnila i image platinové blondýnky a nechala si vlasy zkrátit a ztmavit. Co dalšího Simona chystá, jsme se jí zeptali v novém kosmetickém salonu, který právě otvírala v Mánesově ulici. Svou tvář Simona salonu propůjčuje už léta.

Změnila jste image, máte nové vlasy, že?

"Ano, všimla jste si. (smích) Mám je nově navázané a ztmavené. Domluvila jsem se s několika lidmi na změně image. Ty vlasy mě začaly nudit. Také jsem si říkala, že už je nás (blondýn) strašně moc, tak jsem to chtěla trošku srazit jinam."

Co vás k tomu vedlo?

"Nevím jestli je to tím porodem, nebo ne, ale chtěla jsem si ty vlasy zkrátit a udělat si něco novýho. Je to víc dotmava, nakonec úplně nechci experimentovat, protože se k té blond zase vrátím. Jen jsem nyní chtěla změnu."

Čeká vás po porodu nějaké focení nebo módní přehlídka?

"Mám domluvené focení pro Elle. Mám tam být v bikinách."

Už se cítíte na to se svléknout?

"Tak samozřejmě mi řekli, že můžeme retušovat, ale já nechci klamat čtenářky. Abych si něco uřízla to ne. Nyní bych do toho nešla. Ale teď mám tři měsíce na to, abych zhubla. Po porodu jsem nemohla cvičit, protože jsem rodila císařem."

Takže byste do retušování nikdy nešla?

"Ne, musím si to oddřít a pak budu fotit titulku. Nechci někoho podvádět s tím, že si nechám uřezat půl zadku a řeknu, ano, to je Simona po porodu."

Vypadáte dobře, jistě už jste nějaké to kilo shodila..

"Zhubla jsem o dvě a půl kila, než jsem měla před porodem. Hlavně teď  tělo potřebuju zpevnit. Cvičit a zapojit se do jiných aktivit."

Co máte na mysli?

"Přemýšlím o tom, že si otevřu svůj vlastní fitness salon. Teď na to sice nemám čas, ale já fakt sport miluju."

Kromě cvičení, zkoušela jste si tělo vylepšit i jinak?

"Určitě brzy vyzkouším liposukci, ale tu neinvazivní! Nepřirozených zásahů do těla se velmi bojím. Jak říkám - s poctivostí nejdál dojdeš. Když se zkombinuje cvičení s tímto a nejí se tuny čokolády, tak ten efekt je neuvěřitelný."

Jak zvládáte péči o Maxe?

"Já má tak hrozně hodné dítě, že mě nechá i vyspat. Je to skvělé, ale někdy se o něj tak bojím, že bdím a koukám na něj, jak je v postýlce. Proto se potřebuju zásobit energií, takže teď jím hodně a nezdravě. Nemám čas chodit do posilovny."

No ale i přesto jste zhubla..

"To je tím, že to s Maxem hned spálím. Když jsem ve stresu a nemám spánek, tak hubnu, takže nemusím ani do posilovny."

Co říká manžel na vaše křivky, poznal nějaký rozdíl?

"Můj manžel je v šoku! Když se svléknu, tak říká, kde jsou nějaký zbytky těhotenství? (smích) Je pravda, že já to vidím jinak. Nedopnu třeba nějaké kalhoty, ale dneska jsem si zkoušela kalhoty do pasu z roku 1992 a chybělo málo, abych je dopla. Tak mám aspoň takovou metu."

A co další dítě, plánujete?

"Další děťátko určitě chci, počkám ještě rok, až odroste Max. Pak se pokusíme s Karlem o další."

Byli jste už s manželem a Maxem na společné dovolené?

"Ještě se bojím s Maxem cestovat, ale v červnu pojedem do Evropy, třeba na měsíc do Nice. V listopadu a prosinci pak budeme v Kalifornii, už hledáme baráček na pronájem."

A co návrat do práce?

"V životě už jsem se hodně nadřela, pracovala jsem 20 let. Peněz jsem si vydělala dost a můžu si dovolit vypnout a věnovat se Maxovi, třeba na čtyři roky. Jsem opravdu spokojená v rodinném kruhu. Je ale pravda, že v dubnu a květnu budu dělat casting na Elite model look. Budu každý den v jiném městě v České republice."

Vezmete Maxe s sebou?

"Uvidíme, asi ano. Buď bude se mnou, nebo bude s chůvou a babičkama."

Jak pokračuje rekonstrukce vašeho bytu v Dejvicích?

"Ta rekonstrukce teprve začala, žádali jsme o nějaká potvrzení a povolení. Rekonstrukce by měla trvat osm měsíců. Doufám, že na Vánoce už tam budeme. Ale jelikož jsme teď ve Slovanském domě v centru, tak mi to nevadí. Jsem tam ráda."

Autor: Gabriela Mikešová, Kjos
Video se připravuje ...