Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity a jejich nová luxusní hnízdečka!

3. ledna 2011 | 16:46

Do nového roku vstoupilo několik českých celebrit s novou adresou. A téměř ve všech případech si slavní hodně polepšili. Mahulena Bočanová (43) se usídlila na "Staromáku", Simona Krainová (38) v apartmánu ve Slovanském domě a misska Jana Doleželová (28) do domu za patnáct milionů korun.

Bočanová se dlouho nemohla rozhodnout, kde se s dcerou Marinou po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem usadí. Zpočátku trvala na domku v Malých Číčovicícíh, kde víc jak deset let žila ve Viktorově rozlehlém domě. "Máňa je tady zvyklá, takže si myslím, že by pro ní nebylo dobré, kdyby se stěhovala jinam." Ale pak si naštěstí pro obě strany vše rozmyslela a rozhodla se pro bydlení v Praze. Před měsícem se nastěhovala do bytu na Staroměstském náměstí, kde ceny bytů startují od patnácti milionů korun a výš.

„Chtěla jsem mít konečně nějaké svoje zázemí. Márince se tady líbí, má to tu dobrou energii a hlavně je to pořádná změna. Já jsem holka z vesnice a jezdím na vejminek na Staromák," tvrdí moderátorka TopStar magazínu.

Nové bydlení si mezi vánočními svátky pořídila i čerstvá maminka syna Maxe modelka Simona Krainová. I když s manželem Karlem Vágnerem vlastní dva podkrovní byty v pražských Dejvicích, rozhodli se rok žít v apartmánu ve Slovanském domě. "Chceme oba podkrovní byty v Dejvicích propojit a nově zrekonstruovat, takže tam minimálně rok nemůžeme bydlet. Náš byt v centru Prahy je skvělý, dostupný pro přátele, kteří se bez problémů mohou zastavit," pochvaluje si pronajaté bydlení, za které jeho nájemníci platí od 25 tisíc korun za měsíc, půvabná modelka.

Byty se měnily za domy

Stěhování si na Vánoce naplánovala i Miss ČR 2004 Jana Doleželová. S přítelem Richardem Podroužkem několik let žili v bytech v Praze a v Brně, ale už několik dní si hnízdečko dolaďují v zrekonstruovaném domě za 15 milionů korun v pražském Podolí.

V bydlení si polepšila i zpěvačka Šárka Vaňková. Ta sice vlastní byt, ale po seznámení s podnikatelem Petrem Jelínkem, ho střídá s jeho luxusním hnízdem. V podkrovním bytě svého bohatého milence se rychle zabydlela i misska Kateřina Sokolová. Party girl Dominika Mesarošová už také nějaký čas bydlí v novém bytě ve Stodůlkách, který jí údajně pořídil jeden z jejích milionářů. Třípokojový byt na Žižkově vyměnila za domek se zahradou za Prahou moderátorka VIP zpráv Martina Gavriely.

Do tří týdnů plánuje stěhování hubatá modelka Agáta Hanychová. "Rekonstrukce mého domku už se chýlí ke konci. Můj přítel Mirek pouští svůj byt v centru a bude bydlet se mnou ve Statenicích," pochlubila se Blesk.cz Agáta.

Kdo si naopak pohoršil?

Misska s nejbujnějším dekoltem u nás Lucie Králová opustila honosný dům svého manžela Zdeňka Kaufmanna a se syny Robertem a Richardem se nastěhovala do dvoupokojového bytu v paneláku v Teplicích.

Autor: lara, Kšim
Video se připravuje ...