Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krainovou se synem Maxem pustili z porodnice

11. listopadu 2010 | 15:41

Modelka Simona Krainová (37), která před týdnem císařským řezem porodila svého prvorozeného syna Maxe, ve čtvrtek opustila porodnici u Apolináře. Pro šťastnou maminku a synka si odpoledne přijel pyšný tatínek Karel Vágner.

Hodinu předtím, než Simonu s miminkem propustili, do porodnice přijel šťastný tatínek Vágner. Přivezl dětskou autosedačku, kterou teprve ten den zakoupil.

„Je toho teď na mě strašně moc. Sdílnější určitě budu, ale až zítra,“ řekla Blesk.cz maminka, která zářila štěstím. Nutno podotknout, že Simona, která na cestu z porodnice zvolila 'odrbané' džíny a dlouhý barevný pruhovaný svetr z kapucí, vypadala opravdu skvěle, přestože rodila předčasně a císařským řezem.

Přestože každá jiná maminka nemá týden po porodu, který navíc proběhl císařským řezem, pomyšlení na nic jiného, než na své miminko, Simona Krainová jen den po návratu z porodnice domů plánuje vyrazit do práce, tedy do společnosti. Jen krátce před porodem přislíbila účast na módní akci.

„Maminka opouští porodnici v naprostém pořádku, miminko bylo v inkubátoru jen chviličku. Císařský řez nebude za pár týdnů vůbec vidět a maminka bude moci pokračovat ve své kariéře topmodelky,“ řekl Blesk.cz lékař, který se o Simonu celý týden staral.

Autor: šim, Michaela Remešová