Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dárky na poslední chvíli: Ušetříte tisíce!

Dárek, na který se nezapomíná.
17. prosince 2009 | 15:59

Stále nemáte všechny dárky a peněženka už zeje prázdnotou? Zjistili jsme pro vás, kde můžete nakoupit z pohodlí domova a přitom ušetřit až tisíce korun.

Štědrý večer už klepe na dveře, všichni shánějí dárky svým nejbližším a obchody jsou nacpané k prasknutí. Všude je neuvěřitelný chaos a k tomu ty vysoké ceny...

Jestli i vám ještě chybí některé dárky a opravdu netoužíte po tom, vydat se do ruchu velkoměsta nebo prostě jen nemáte času nazbyt, máme pro vás deset tipů na praktické "maličkosti", které můžete koupit online přímo od psacího stolu a ještě přitom ušetříte i pár tisícovek.

Žehlička s parním generátorem PHILIPS GC 8460

Systémová žehlička pro snadné žehlení, tlak páry až 5 barů; parní impulz 170 g/min., stálý výstup páry 110 g/min., kontinuální vertikální napařování, žehlicí plocha SteamGlide, výstup páry na špičce žehlicí plochy, funkce Calc-Clean: stačí jen bojler po každých 10 žehleních vypláchnout, odnímatelná nádržka na vodu 1,6 l, připravenost k provozu po 2 minutách

Doporučená maloobchodní cena: 8.499,- Kč s DPH
Internetová cena: 5.763,- Kč (digiprofi.cz)

Ušetříte: 2.763,- Kč

454322:gallery:true:true

Rychlovarná konvice RUSSELL HOBBS 10789

Exkluzivní skleněná rychlovarná konvice "GLASS LINE", kombinace nerez / dřevo, víko z tvrzeného skla, skryté topné tělísko, podstavec (360°) ze skla s protiskluznými nožkami, vodní filtr, bezpečnostní pojistky, obsah 1,7 litru

Doporučená maloobchodní cena: 3.995,- Kč s DPH
Internetová cena: 2.184,- Kč (elektromainzer.eu)

Ušetříte: 1.811,- Kč

454338:gallery:true:true

Guerlain Idylle - parfémovaná voda 100 ml

Květinová vůně, která inspiruje k maximálnímu prožití radosti.
Hlava: pivoňka, frézie, lilie
Srdce: růže, konvalinky
Základ: pačuli, bílé pižmo

Doporučená maloobchodní cena: 2.975,- Kč s DPH
Internetová cena: 1.728,- Kč (nakupnioaza.cz)

Ušetříte: 1.247,- Kč

455454:gallery:true:true

Kávovar Espresso DeLonghi ESAM 3000

Kávovar využívá CRF - technologii, která zaručuje, že výsledkem přípravy je vždy perfektní espresso s čerstvým aroma a optimální teplotou. Přístroj je nenáročný na údržbu i obsluhu. Stačí pouze stisknout tlačítko a kávovar kávu namele, upěchuje, spaří, vydá do připraveného šálku a následně odstraní
použitou kávu do vyjímatelného zásobníku na odpad. Pomocí Cappuccino
Systemu si můžete jednoduše připravit napěněné mléko na cappuccino.

Doporučená maloobchodní cena: 12.990,- Kč s DPH
Internetová cena: 9.579,- Kč (vltava.cz)

Ušetříte: 3.411,- Kč

454351:gallery:true:true

Multifunkční mikrovlnná trouba WHIRLPOOL JT 369 SL

Multifunkční mikrovlnná trouba disponuje technologií 6. smysl. Funkční vybavení: elektronické ovládání, časovač, dětská pojistka, funkce Jet Start (start na plný výkon), funkce Jet Defrost, která rozmrazuje potraviny až 7krát rychleji než jiné rozmrazovací funkce. Dále nabízí křemíkový gril, Crisp – funkce pro zapékání shora i zespodu. Trouba umožňuje i zdravý způsob vaření v páře ve speciální nádobě Tupperware, který se dodává s mikrovlnní troubou. Dále je vybavena patentovaným systémem 3D, který zajišťuje dokonale rovnoměrnou distribuci mikrovln uvnitř trouby. Mikrovlny jsou vysílány ze tří bodů, takže pronikají do jídla efektivněji, proto je vaření rychlejší a kvalitnější. S Jet Stream pečete jako v tradiční troubě. I výsledky vaření jsou stejné - perfektně upečené, šťavnaté jídlo.

Doporučená maloobchodní cena: 10.990,- Kč s DPH
Internetová cena: 6.911,- Kč (onlineshop.cz)

Ušetříte: 4.079,- Kč

455393:gallery:true:true

JUVENA Intenzivní liftingové sérum (Specialists Lifting Serum) 30 ml

Intenzivní liftingové sérum s dvojím efektem okamžitě a viditelně zlepšuje elasticitu pokožky a dlouhodobě zvýrazňuje kontury tváře. Vysoce koncentrovaný argan-ceramidový systém zajišťuje okamžitý liftingový efekt, redukuje vzhled linek a vrásek a obnovuje obsah hydratace ve všech epidermálních vrstvách.

Doporučená maloobchodní cena: 2.590,- Kč s DPH
Internetová cena: 2.090,- Kč (korunka.cz)

Ušetříte: 500,- Kč

455471:gallery:true:true

Vysavač Electrolux Twin Clean Z 8280

Bezsáčkový vysavač pro suché sání s O2 Filter Systémem a omyvatelným HEPA H12. Součástí příslušenství je elektrický klepač CORD INSIDE. Vysavač si sám čistí filtry – když se rozsvítí kontrolka čištění filtru, jednoduše jej vyjmete, otočíte ho, aby se vyměnily strany filtru, a vložíte ho zpět. Otočíte znečištěný filtr o jednu plnou otáčku a obrácený proud vzduchu znečištěný filtr vyčistí.

Doporučená maloobchodní cena: 10.190,- Kč s DPH
Internetová cena: 5.990,- Kč (korunka.cz)

Ušetříte: 4.200,- Kč

455405:gallery:true:true

Blu-ray domácí kino PHILIPS HTS7200

Špičková sestava domácího kina skládající se z hlavní jednotky schopné přehrávat Blu-Ray disky, dvou kuželových satelitních reproduktorů a subwooferu. Dokonalý vzhled a konstrukce celé sestavy jsou podtrženy použitím hliníku a kovu. Technologie Dolby Virtual Speaker umožní i na 2.1 audio soustavě vychutnávat realistický prostorový zvuk. Celkový výkon zvukové aparatury činí 440 W RMS. Ovládání je zjednodušeno díky dotykovému panelu na čelní straně přístroje. Špičkové zpracování doplňuje rovněž kvalitní výbava funkcemi. Potěší podpora moderních Blu-Ray disků včetně bonusových služeb BD-Live využívajících připojení k internetu, možnost přehrávání celé velkého množství multimediálních souborů (mohou být uloženy i na USB flash paměti) či rádio. V nabídce přístroje se nachází velké množství rozhraní, přes která je možné připojit další zařízení.

Doporučená maloobchodní cena: 13.990,- Kč s DPH
Internetová cena: 11.591,- Kč (electro.cz)

Ušetříte: 2.399,- Kč

455416:gallery:true:true

Notebook SONY VAIO VGN-CS31S/R

Stylový ohnivě červený notebook s procesorem Intel Core2 Duo, úhlopříčkou LCD: 14,1, rozlišení LCD: 1280x800 (WXGA), pevný disk: 320GB, čtečka karet, webová kamera, operační systém: Windows Vista Home Premium, hmotnost do 2,5 kg, výdrž na baterie: 2 - 4 hodiny.

Doporučená maloobchodní cena: 28.599,- Kč s DPH
Internetová cena: 22.608,- Kč (megaobchod.cz)

Ušetříte: 5.991,- Kč

455446:gallery:true:true

MP3 přehrávač Apple iPod nano 8GB

Výkonější, chytřejší a ekologičtější než dříve, iPod nano páté generace značky Apple nabízí nové neuvěřitelné funkce. Je nyní vybaven video snímačem ve formátu H.264 VGA, který vám umožní využít váš přehrávač jako mini-videokameru. iPod nano je vybaven dispejem 16/9 k co nejlepšímu pohodlí. Široká paleta speciálních efektů vám umožní upravovat vaše video, před jeho zasláním na Youtube a Facebook jedním kliknutím při synchronizaci s vaším počítačem. Natáčejte, iPod nano se postará o ostatní. Jeho tuner FM vám umožní poslech rádio stanic ať jste kdekoli, a dočasně "zamrazí" vaše oblíbené pořady díky inovační funkci "Pauza v přímém přenosu". iPod nano vás provede vašimi playlisty pomocí Genius, program který inteligentním způsobem vybírá hudební skladby které se k sobě hodí.
Přístroj je vyroben bez arseniku, rtutě a plastu a stává se tak velice ekologickým digitálním přehrávačem.

Maloobchodní cena: 5.674,- Kč s DPH
Internetová cena: 3.299,- Kč (pixmania.cz)

Ušetříte: 2.375,- Kč

455486:gallery:true:true