Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nakupujte chytře: Spotřebitelská soutěž s Klasáčkem je v plném proudu

22. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Připravte se, hrajeme! Do 7. ledna máte možnost zapojit se s Klasáčkem do velké soutěže „Stříhejte kolem dokola“. Vyrazte na nákup a hledejte produkty, které nesou značky kvality, jako jsou například Klasa, Bio nebo Regionální potravina, a vyhrajte mnoho atraktivních cen. Na tři hlavní vítěze čeká možnost zapůjčení osobního automobilu Karoq na rok.

Věděli jste, že i při běžných nákupech potravin můžete pomocí několika jednoduchých triků ušetřit několik tisíc korun ročně? Nakupování potravin je pro většinu z nás každodenní rutinou. Přesto existuje několik způsobů, jak nejen ušetřit čas a peníze, ale také zajistit nákup kvalitních potravin a vyhnout se plýtvání jídlem. Jak na to? Připravili jsme pro vás několik jednoduchých a efektivních tipů, jak toho dosáhnout.

  1. Dělejte si seznamy nákupů 
    Víte přesně, co potřebujete, a zabráníte impulzivním nákupům.
  2. Naučte se kombinovat suroviny
    Díky tomu spotřebujete vše, co jste nakoupili.
  3. Udělejte si pořádek v lednici i ve spižírně 
    Ať nemáte v zadních prostorách zapomenuté suroviny, které projdou.
  4. Nenakupujte s prázdným žaludkem
    Hladoví nakoupíte daleko více surovin, které poté nemusíte stihnout spotřebovat.
  5. Lokální a sezónní potraviny 
    Jsou zárukou čerstvosti.
  6. Skladujte potraviny správně 
    Vydrží déle.
  7. Věnujte pozornost kvalitě a čtěte obaly 
    Z etiket se vždy dozvíte název, informace o výrobci, složení, trvanlivost nebo zemi původu. A nejen to! Kvalitu zaručují i loga kvality na obalu, a právě díky nim se můžete zapojit do velké spotřebitelské soutěže „Stříhejte kolem dokola“!

 

Soutěž potrvá až do 7. ledna 2024. A jak se do ní můžete zapojit? 

I letos se budou moci zúčastnit jednotlivci, ale také týmy. Pravidla jsou jednoduchá – stačí nakoupit potraviny s výše vyjmenovanými logy kvality, vystřihnout loga z obalů kvalitních potravin, nalepit je do herních karet a zúčastnit se soutěže. Všechna pravidla o soutěži najdete na webu akademiekvality.cz. S orientací, jaké produkty a kde je najít, bude v prodejnách pomáhat již tradičně Klasáček.

Autor: www.akademiekvality.cz

Co můžete vyhrát?

I letos se můžete těšit na bohaté odměny. Každý týden můžete hrát o velké množství drobných a praktických výher. O výherci rozhodne los ze všech došlých platných karet zaslaných v daném herním týdnu.  

Ze všech platných karet došlých v daném týdnu pak losujeme ještě jednoho výherce týdenní výhry, na kterého čekají odměny v hodnotě tří tisíc korun v podobě kuchyňského náčiní, praktických potřeb do domácnosti a drobných dárků. Výherce týdenní výhry může ještě navíc očekávat návštěvu týmu kvalitních potravin a hodnotu navýšit s výrobky označenými některým z vybraných log kvality, která jsou uvedená v pravidlech. 

Soutěžit můžete také v týmu a zvýšit tak šance na výhru. Zároveň jako tým můžete vyhrát balíček kvalitních potravin a nákupní poukázku. Vedoucí týmu zaregistruje unikátní název týmu, jehož členové budou soutěžit společně. Podmínkou týmové soutěže je, že v daném herním období musí být zapojeni minimálně 4 další členové týmu s alespoň jednou platnou herní kartou.

Nezapomeňte, že soutěže na vás čekají i v pravidelném newsletteru, ve kterém si budete moci otestovat své znalosti problematiky kvalitních surovin. Ze všech správných odpovědí budou za každou soutěžní otázku vylosováni tři výherci, kteří obdrží nákupní poukázku v hodnotě 500 Kč.

A zkuste své štěstí také na sociálních sítích Facebook a Instagram, kde rovněž pravidelně soutěžíme o poukázky na nákup. 

Kde získáte herní kartu?

Herní karta je podmínkou pro účast v soutěži a najdete ji ve vybraných prodejnách obchodních řetězců, stáhnout si ji však v průběhu soutěže můžete i na webu, kde ji rovnou elektronicky předvyplníte. 

Do vyznačených míst na kartě nalepujte různá loga značek kvality. Až bude karta zaplněná, pošlete ji poštou na adresu organizátora. Ale pozor, loga musí držet. Doporučujeme tak využít proužek lepicí pásky, kterým můžete přilepit celý řádek log najednou, nebo připevnění log pomocí sešívačky.

Autor: www.akademiekvality.cz

Autor: www.akademiekvality.cz

Autor: www.akademiekvality.cz

 

To a mnohem více o kvalitních potravinách, včetně receptů nebo tipů, jak chytře zabavit ty nejmenší, najdete na akademiekvality.cz.

 

Autor: www.akademiekvality.cz