Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Úleva pro podrážděnou pokožku intimních partií

16. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Šetrnou hygienu citlivých a poraněných intimních partií přináší česká značka Linteo. Na trh totiž můžete nalézt novinku v podobě Intimního čisticího oleje s extraktem z dubové kůry. Ten doplňuje stávající vlhčený toaletní papír, který patří mezi nenahraditelné pomocníky a šetrně pečuje o citlivou pokožku žen i mužů.

Intimní čisticí olej s extraktem z dubové kůry představuje rychlé a snadné řešení pro pečlivou hygienu intimních partií. Extrakt z dubové kůry spolu s BIO měsíčkem lékařským šetrně pečují o pokožku se sklonem k zevnímu podráždění a podporují její pružnost. Vzácné přírodní oleje (BIO mandlový a bavlníkový) společně zabraňují vysoušení kůže. Biolin P chrání a revitalizuje citlivou pokožku. 

Autor: Linteo

„Tento unikátní produkt jsme vyvinuli pro ženy i muže řešící poranění v intimních místech. S těmi se setkává každý z nás. Maminky po porodu, ženy i muži po operacích nebo při problémech s hemeroidy. Ze zkušeností z okolí víme, že tyto problémy jsou skutečné a my na ně přinášíme řešení,“ říká Marcela Kubátová, marketingová ředitelka značky Linteo. 

Jde o výjimečný český výrobek, jehož alternativu byste těžko hledali. Tento 100% přírodní olejíček je bezoplachový, vhodný pro citlivou a poraněnou pokožku. Je veganský, bez alkoholu, bez PEG emulgátorů a parabenů. 

Autor: Linteo

Olejíček funguje jako alternativa ke stávajícímu vlhčenému toaletnímu papíru s dubovou kůrou. Je však ekologičtější a velmi jemný. Poranění není namáháno ubrouskem. Olejíček má praktické balení s rozprašovačem ve spreji, stačí tedy jen nastříkat a nechat vstřebat. Navozuje pocit čistoty, svěžesti, doma i na cestách. Oba produkty, olejíček a vlhčený toaletní papír, je možné střídat. I u papíru je brán velký zřetel na ekologii, je totiž zcela rozložitelný a splachovatelný.

Cena novinky Intimní čistící olej s dubovou kůrou: 189 Kč / 100 ml (na trhu od ledna 2023).