Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Když se ženy spojí, dokážou neuvěřitelné věci

10. března 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Situace ve společnosti se dynamicky mění, nic už není stejné tak, jak jsme byli donedávna zvyklí. Ztratili jsme všechny předchozí jistoty a musíme se naučit žít v této neustálé změně. To, co zůstává, jsou naše hodnoty, které nás motivují usilovat o změnu, jejímž výsledkem bude lepší, férovější a bezpečnější svět pro nás pro všechny.

A právě ZMĚNA bude hlavním tématem 13. ročníku pracovně-zážitkové akce Equal Pay Day, která se uskuteční ve dnech 8. až 10. dubna 2022 v Clarion Congress Hotel Prague. Těšit se můžete na inspiraci a energii, kterou vám předá více než stovka zajímavých osobností.

„Pro páteční konferenci jsme v létě vybraly podtitul Změna? Budoucnost může být jiná. Situace posledních dní ale dává tématu úplně jiný smysl, než jsme původně zamýšlely. A právě v této situaci je nutné, abychom se společně scházeli, podporovali, sdíleli a hledali porozumění. A co dělá osobnosti silnými? Pozitivní pohled do budoucnosti a pilná práce v oblasti, ve které jsme expertkami a experty. Budoucnost tvoříme pro sebe, pro lidi kolem nás, ale i pro celou společnost. Mnoho toho bylo dosaženo, ale teď bude nutné myslet na to, čeho je třeba dosáhnout,” říká Lenka Šťastná, prezidentka Business & Professional Women CR, která konferenci Equal Pay Day v Česku organizuje již od roku 2010.

Na konferenci se můžete setkat s řadou inspirativních žen s dlouholetými zkušenostmi z nejrůznějších oblastí. Obohatí nás například generální ředitelka společnosti Mondelez Ivana Tůmová, HR manažerka CR, SR, HU Mondelez Zuzana Indruchová, hlavní ekonomka Raiffeisenbank Helena Horská, hlavní gestorka systémového projektu 22 % K ROVNOSTI MPSV ČR Lenka Simerská, People & Organization Director at Mars CE Daria Maslovskaia, CFO Kaufland ČR Klára Beňačková, Chief People Officer v CME Group Soňa Schwarzová nebo předsedkyně správní rady Nadace Krása pomoci a zakladatelka společnosti Iconic Taťána Gregor Brzobohatá.

Kromě desítek hostů, kteří vystoupí na páteční konferenci, je pro účastnice akce připraven i velmi oblíbený mentoringový program, který dostane prostor v sobotu přímo v hotelu a v neděli v online formátu. Svůj čas si pro mentoring letos udělalo více než 70 aktivních žen z různých oborů. Se svými příběhy a zkušenostmi se s účastnicemi podělí ženy z korporátu, médií, podnikatelského, sportovního i uměleckého světa. Své téma mezi ženy u svých mentoringových stolů, i těch virtuálních, přinese například Zuzana Lošáková, Sophie Gaspard a Ewa Pachocka ze společnosti Mars, Tereza Ondroušková a Barbara Tutass z Raiffeisenbank, Michaela Edgerley Šťovíček z LEGO Group nebo zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková.

13. ročník Equal Pay Day nabídne balík energie na budoucnost, cenné kontakty, vzácná setkání, sdílení a podporu. Pokud u toho chcete být, stačí si pořídit vstupenku. Vstupenky na mentoring pořídíte v týdnu od 7. do 13. 3. v akci 1+1 a vstupenek na konferenci zbývá dobrá stovka. Připojte se a přispějte ke změnám s námi.