Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Připravte se na jaro! Zbavte se zásob v tukových buňkách

.
4. května 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Zima odešla a příroda se dostává do jarní nálady. Slaná a kořeněná jídla, hormonální antikoncepce, předmenstruační období, metabolismus žen i životní styl. To vše způsobuje nadměrné množství vody v těle. A i když je voda nejzáhadnější a nejdokonalejší tekutinou na planetě zemi, tak příliš velké množství v našem těle může být škodlivé. Tomuto stavu se říká „vodní intoxikace“. Sportujete, zdravěji jíte a ručička na váze ukazuje pořád stejně? Jedním z nejčastějších důvodů bývá překvapivě velké množství vody v těle.

.
Autor: ClineX a.s.

Dnes už dokážeme tělu pomoci

Naše tělo je tvořeno z 55 – 65 % vodou. Je velmi důležitá pro správnou funkci těla. Ale, jako ve všem, čeho je moc, toho je příliš. Místo toho, aby voda plynule přicházela a odcházela, tak zůstává a způsobuje nepříjemnosti. Zbavme se této vody a budeme zdravější a krásnější. Navíc „zbytečná voda“ zatěžuje klouby, podílí se na tvorbě celulitidy a tvaruje nám tzv. problémové partie. H2Out tento problém intenzivně řeší. Větší rezerva vody není jen kosmetický problém. Hlavně zatěžuje klouby, metabolismus, podílí se na tvorbě celulitidy. Necítíme se dobře. Tuky jsou objemnější. Únava, pocit přesycenosti a těžkých nohou jsou základní signály. Zadržování vody v těle řeší spousta žen i mužů. Grilování, oslavy a alkohol situaci jen zhoršují. Stačí však tělu pomoci přírodními cestami a dostaví se úleva nejen v podobě pohledu do zrcadla, ale pocitu lehkosti, přívalu energie a radosti ze života. Dnes už nemusíme vařit hektolitry zeleného čaje, kávy či drasticky omezit nápoje. Směs přírodních extraktů H2Out dnes seženete v každé lékárně.

.
Autor: ClineX a.s.

Hanka Kynychová propadla kouzlu odvodnění organismu!

Vyzkoušet se má vše! Ne vždy platí, že je to ku prospěchu věci. Tady ovšem ANO. S užíváním H2Out jsem nadšená. Navíc si jej pochvalují klientky, z čehož mám obrovskou radost. H2Out je špičkovou novinkou na trhu. Čím méně ´zbytečné´ vody budeme mít, tím budeme krásnější, pohyblivější, s pevným podkožím a spoustou energie. Rychlý výsledek s H2Out doporučuji všem.

.
Autor: ClineX a.s.

Nyní H2Out za akční cenu s dárkem navíc

Úspěšný boj s kilogramy je nyní možný díky švýcarské kvalitě s produktem H2Out. Jde o vysoce účinnou a volně dostupnou kombinaci látek pro odvodnění organismu. Přírodní produkt H2Out tělu pomáhá udržovat optimální rezervu vody v těle. Přípravek se užívá dvakrát denně, ideálně ráno a odpoledne, vždy po jídle. Neměl by se užívat nejméně čtyři hodiny před spaním. Nežádoucím účinkem může být častější močení v první fázi, pokud máte v těle již vody příliš mnoho. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Produkt není určen k hubnutí. „Ten extrémní výsledek H2Out doporučuji všem. Navíc se mi líbí, že přípravek H2Out je na přírodní bázi, takže do sebe nedostáváte chemii.“ Dodává cvičitelka Hanka Kynychová. Seženete v každé lékárně za 690 Kč. Na stránkách výrobce však po zadání kódu VIP seženete dvojbalení za akční cenu 539 Kč. Jarní akce platí do vyprodání zásob! Více na www.odvodneni-organismu.cz.

.
Autor: ClineX a.s.