Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vytřete svým kamarádkám zrak nejstylovějším vánočním dárkem

12. prosince 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

S úklidem ani s recepty na bleskurychlé cukroví vám nepomůžeme, ale našli jsme pro vás ty zaručeně nejstylovější dárky pro vaše kamarádky, které vykouzlí úsměv a vy je stihnete pořídit i z pohodlí vaší pohovky.

Vánoční maraton se pomalu blíží do cílové rovinky a většina z nás už jen lapá po dechu a snaží se udržet tempo. Plán je jasný - napéct cukroví, uklidit byt, nezapomenout na žádné dárky a pokud to dobře půjde, stihnout alespoň jeden vánoční film. V tomto rytmu ještě chvíli vydržte a nevěšte hlavu, máme pro vás trochu inspirace na vánoční dárky pro kamarádku, kolegyni i sousedku!

Pro milovnici pokojovek

Pokud vaše kamarádka propadla trendu pěstování pokojových rostlin nebo jí odjakživa koluje v žilách chlorofyl, jsme si jisti, že nepohrdne žádným kouskem s rostlinným motivem. Potěšte ji knihou s názvem Pokojovky, kde nalezne praktické návody, jak o své svěřence pečovat. Designový porcelánový hrnek s motivem králíčka od značky Ham bude skvělý pro každou milovnici čaje i kávy, která má slabost pro roztomilosti. Pokud je vaše kamarádka spíše techničtější typ, rozhodně by ji mohl potěšit kryt na telefon s rostlinným motivem a jsme si jisti, že nikdy nešlápnete vedle ani s hydratačním a voňavým krémem na ruce s vůní fíků, zelených listů a kokosu.

Autor: Bella Rose

Pro milovnici designu

Dárek pro kamarádku se zálibou v designových kouscích nemusí být problém! Stačí sáhnout po těch správných značkách - jednou z nich je například KÄHLER. Váz a váziček není doma nikdy dost, možná i proto, že snad každá žena miluje čerstvé květy, které dodají interiérům svěží přírodní nádech. Dalším skvělým dárkem mohou být i elegantní porcelánové svícny na čajové svíčky ve tvaru domečku z kolekce Urbania. Umístit je může na poličku jako součást svátečního zátiší nebo do špaletového okna.

Autor: Bella Rose

Pro kreativní duši

Je vaše kamarádka kreativní typ? Inspiraci sbírá na každém kroku, nezalekne se žádného DIY návodu a každou novou aktivitu bere jako výzvu? Zkuste ji navnadit na nový koníček a pod vánoční stromeček ji zabalte například Abecedu krasopsaní nebo ji nechte procvičit jemnou motoriku pomocí skvělé knihy Moderní výšivka. A aby se ve svých aktivitách lépe vyznala a pokaždé do svého nabitého programu mohla vmáčknout i sedánek s vámi, bude pro ni ideální každý kousek od značky Busy B. Krásné zápisníky, diáře a další nezbytnosti, stačí si vybrat! A pokud si například potrpí na minimalistický styl, s plánovacím diářem od značky Design Letters nešlápnete vedle. 

Autor: Bella Rose

Pro požitkářku a milovnici hygge

Pokud bychom hledali definici pro milovnici fenoménu hygge a požitkářku každým coulem, zněla by asi takto: „Je to osoba se smyslem pro humor, která si užívá přítomné okamžiky, miluje plápolavé světlo svíček a její pohovka je plná měkkých polštářků a dek.” Že vám to někoho připomíná? To je dobře, protože dárek pro právě takovou kamarádku se hledá skoro sám! 

Obdarujte ji například klasickým vánočním čajem v ozdobné dózičce, která po jeho vypití může ukrývat například sypané bylinkové směsi nebo domácí vanilkový cukr. Voňavý čaj doplňte o krásný plecháček s vánočními ilustracemi nebo jedinečný porcelánový hrnek s nápisem Miluju vánoce. Ty se smyslem pro humor jistě rozesměje sklenice na víno s nápisem Neptej se, která tu pro ni bude vždy po ruce, když si bude potřebovat odpočinout po perném dnu. A pro beznadějné romantičky vytáhněte pomyslné „eso z rukávu” a ukažte jí, jak moc pro vás znamená! Nádherné figurky Anděl volnosti a Vzpomínka z dílny Willow Tree se hodí snad pro každou příležitost.

Autor: Bella Rose

Pro cestovatelku

Dárek pro světoběžnici není jen tak. Musí být skladný, praktický a hlavně stylový - například jako trendy plátěná taška s dekorativní výšivkou Kodaně. A pokud je právě Kodaň vysněnou destinací vaší kamarádky, určitě ji potěší taky praktický průvodce tímto čarokrásným městem. Kamarádce se zálibou v cestování udělá radost i praktická jmenovka na zavazadlo - to aby ho vždy pohodlně našla! Žádný výlet ani velká dovolená se neobejdou bez nezbytných příprav, proto kamarádce darujte roztomilou pokladničku, kam si může průběžně spořit po celý rok.

Autor: Bella Rose

Všechny uvedené tipy na dárečky pro kamarádku nebo sestru naleznete v eshopu Bella Rose. A mnohem víc! Z pohodlí domova se můžete porozhlédnout i po dárcích pro maminku, vaše ratolesti a dokonce i pro muže.

Nyní nám už jen zbývá vám popřát krásné a pohodové Vánoce a spoustu úsměvů kolem vánočního stromečku. Uvolněnou náladu, radost z krásných dárků a pohodový rok 2020, to vám z celého srdce přejí všichni z Bella Rose.