Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lesní poklad pro krásnou pokožku a chvíle pohody

Lesní poklad pro krásnou pokožku a chvíle pohody
9. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Babí léto přímo nabádá k procházkám přírodou a příjemným chvilkám na čerstvém vzduchu ve společnosti příjemně hřejivých paprsků. Vychutnávejte jeho kouzlo při toulkách po našich krásných lesích a kopcích. Možná narazíte na drobné keříky obsypané veselými červenými plody, které dozrávají společně s končícím létem.

Bohatství z lesa, to je brusinka

Brusinka představuje lesní bohatství s obrovským množstvím vitamínů, minerálů a antioxidantů. O výjimečných účincích ukrytých v malých bobulkách vypovídá i legenda, podle které je využívali indiáni k léčení ran způsobených jedovatými šípy nepřátel. O stovky let později se o zázračných brusinkách dozvěděli Evropané, a tak se tato rostlinka dostala i k nám. V naší kultuře jsou neodmyslitelnou součástí tradiční české svíčkové omáčky. Brusinka je však známá především jako bojovník proti urologickým problémům, působí protizánětlivě, posiluje imunitní systém a potlačuje únavu.

Brusinka omlazuje

Červený poklad našich lesů se ukrývá i v kosmetických produktech a přináší také mnoho benefitů pro naši krásu – pyšní se vynikajícími hydratačními, zjemňujícími, rozjasňujícími a omlazujícími účinky. Výtažek z brusinky doplněný o mnoho dalších přírodních aktivních látek dovoluje vzniknout báječné kosmetické řadě. Doprovází ji hřejivě jiskřivá ovocná vůně a něžný design. Inspirujte se a užijte si babí léto ve společnosti šťavnaté Brusinky.

Brusinka se pyšní vynikajícími hydratačními, zjemňujícími, rozjasňujícími a omlazujícími účinky
Autor: Manufaktura

S brusinkou do koupelny

Pozvěte brusinku do své koupelny díky nové limitované edici Brusinka od české poctivé značky Manufaktura. Dopřejte si sprchový očistný rituál nebo blahodárnou vonnou relaxační koupel ve společnosti jiskřivého sprchového a koupelového gelu s výtažky z brusinky. Pokožku celého těla hýčkejte sametově jemným tělovým mlékem, které ji dokonale hydratuje a báječně provoní. Rtům dopřejte jemnou péči prostřednictvím zvláčňujícího balzámu s bambuckým máslem. Tváři propůjčte ochranný štít v podobě hydratačního pleťového balzámu, který ji ochrání před studeným a sychravým počasím a intenzivně pokožku vyživí.  Limitovaná edice Brusinka obsahuje i vonnou svíčku vyrobenou z 100% sójového vosku v krásné krabičce, díky které se stane i skvělým dárkem pro vaše blízké.

S brusinkou do koupelny
Autor: Manufaktura

Tip na domácí brusinkovou limonádu

Ve vaší domácnosti nesmí chybět ani poctivý brusinkový sirup. Vykouzlíte s ním dokonalé nápoje v alko i nealko verzi. Skvěle vás osvěží brusinková limonáda, zahřeje vás brusinkový svařák nebo teplý punč. Pro slavnostní chvíle se dokonale hodí Brusinkový Kir Royale a pro chvíle pohody Brusinkový Hugo s proseccem.

Skvěle vás osvěží brusinková limonáda, zahřeje vás brusinkový svařák nebo teplý punč
Autor: Manufaktura

RECEPT na osvěžující brusinkovou limonádu: Brusinkový sirup zalijte vychlazenou perlivou vodou (ideálně 1:10), přidejte šťávu z citrónu a snítku rozmarýnu. Podávejte s ledem a dozdobte plátkem citrónu. Dokonalá limonáda je na světě!

Kosmetika inspirována českou historií, tradicí a přírodou

Manufaktura je unikátní 100% český koncept značkových prodejen s vlastní originální kosmetikou. Inspiruje se českou historií, tradicí a přírodou. Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí (většina kosmetických produktů jich obsahuje 97–99,5 %). Manufaktura ctí tradice, krásy přírody a životní prostředí a je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje. Používá lahvičky, které jsou vyrobeny z PETU, který je nejkvalitnějším plastem a lze jej až 50x recyklovat. 80 % z nich je navíc vyrobeno s 25% příměsí recyklovaného plastu. Manufaktura se také pyšní výjimečným prvenstvím. Jako první společnost v Čechách získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech Human Cosmetics Standard.

Více informací a tipy na domácí lázně s kosmetikou a koupelnovými doplňky Manufaktura najdete na www.manufaktura.cz.

Klíčová slova: brusinka, manufaktura, kosmetika
Související články