Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Soutěž: Jak cestovat, když máte hluboko do kapsy?

Vydejte se například do Thajska!
8. července 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Už jste letos stihli utratit peníze, které jste měli na dovolenou? Nemusíte smutnit. Díky společnosti Tesco můžete vyhrát dovolenou vašich snů v hodnotě 100 000 Kč! Co pro to musíte udělat? 

Za nákup na dovolenou

Společnost Tesco spustila od 1. 6. soutěž, která bude probíhat do 31. 7. Ta spočívá pouze v tom, že budete při nákupu v obchodech Tesco platit kartou Mastercard. Poté stačí poslat SMS s autorizačním kódem z účtenky ve tvaru SOUTEZIT mezera AUTORIZAČNÍ KÓD na telefonní číslo 900 03. Pokud vyhrajete, dostanete informace smskou.

Platí i pro on-line nákupy

Dáváte přednost on-line nákupům? Nevadí, do soutěže se můžete zapojit i tak. Stačí jen nakoupit přes www.itesco.cz a zvolit doručení domů nejpozději do 31.7. Kurýrovi, který vám nákup přiveze, pak stačí zaplatit kartou Mastercard a vzít si od něj potvrzení o transakci, na kterém najdete autorizační kód. Online nákupy mají jiný tvar SMS než při nákupu na prodejně! Tvar SMS je tedy SOUTEZ mezera ČÍSLO OBJEDNÁVKY AUTORIZAŽNÍ KÓD (bez mezery) na stejné telefonní číslo – 900 03.

Dovolená v exotice i v ČR

Největší výhrou je libovolný zájezd od cestovní kanceláře EXIM TOURS v hodnotě 100 000 Kč, který se bude losovat na konci soutěže. V průběhu soutěže se hraje každý týden o jinou výhru. Výhry jsou vždy v hodnotě 10 000 Kč a jsou to poukazy na pobytu v hotelových rezortech po České republice (např. ve Špindlerově mlýně, Liberci, Poděbradech atd.).

Veškeré informace o soutěži naleznete ZDE.

Související články