Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mikina je základem většiny jarních outfitů!

Video se připravuje ...
S čím nosit mikinu? 3 tipy na stylové outfity!
VIDEO: Karel Dlabač
23. března 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je tu, musíme tak čelit rozmarům nestálého počasí. Asi každého navíc stresuje fakt, že neví, co si má vzít na sebe, zvlášť když se během dne tak zásadně mění venkovní teplota. Jako základ neformálních outfitů letošního jara vám doporučujeme mikinu! Je univerzální a trendy. Pokud hledáte inspiraci, vyrazte do Fashion Arena Prague Outlet, kde najdete více než 200 světových značek

Dávno už neplatí, že mikina je tabu a nepatří do zaměstnání. Samozřejmě, nevezmete si ji na prezentaci ke klientovi, kterého chcete získat ve výběrovém řízení, ale když víte, že máte den jen v kanceláři, proč si nevzít něco pohodlného a příjemného. Současně už taky neplatí, že mikina je jen sepraný vytahaný „pytel“ na běhání. Mikinou můžete vyjádřit i svůj aktivní životní styl. S novou sezónou přichází ten správný čas na změnu starých kousků. Navíc ode dneška až do čtvrtka 29. března probíhá ve Fashion Arena Prague Outlet speciální limitovaná akce na vybrané outdoorové a sportovní oblečení. Proč toho nevyužít?

Individualita, pohodlí a funkčnost.

Každý kus oblečení něco vypovídá o svém nositeli. Je-li extrovertní nebo introvertní, zda má raději spíše teplo nebo zimu, jaké preferuje barvy atd. Mikina je velice univerzální, i přesto dokáže vypovědět mnoho. Nezapomínejte ani na její původní sportovní funkci, protože s příchodem jara je ideální čas pro začátek venkovních aktivit jako běh nebo jogging.

Našimi dnešními tipy jsou dvě mikiny různých značek. Prvním z nich je zapínací mikina Adidas (původní cena 1 999 Kč, outletová cena 1 299 Kč), která zaujme nejen výraznými barvami a patinovaným kontrastním potiskem, ale i vypasovaným střihem. Druhou mikinu značky Reebok (původní cena 1 749 Kč, outletová cena 1 199 Kč) doporučujeme milovnicím oversize módy a uvolněného pohodlí. Oba kousky pořídíte v obchodě Adidas Outlet.

Zapínací mikina Adidas, cena 1 299 Kč
Autor: Fashion arena Prague Outlet

Nezapomínejte na sport

Mikina je vhodná i pro sportovní aktivity v těchto měsících. Pro správnou termo izolaci ale doporučujeme vrstvit. Nejefektivnějším základem je funkční prádlo. Pod mikinu si tedy vezměte minimálně tričko nebo tílko. Dbejte ale na kvalitu materiálu. Aby oblečení fungovalo tak, jak má, vybírejte kousky, které těsně přiléhají na tělo. Každá z nás by doma měla mít nějaké funkční prádlo. Proč ne například tílko (O´Neill, původní cena 1 390 Kč, outletová cena 477 Kč) a legíny (Puma, původní cena 1 215 Kč, outletová cena 475 Kč). V letních měsících pro změnu odložíte mikinu a běhat můžete jen ve funkčním základu. 

Legíny Puma, cena 475 Kč
Autor: Fashion arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet je největší outletové centrum v České republice. Za deset let svého působení se Fashion Arena Prague Outlet stal významným místem nadčasové módy díky své široké nabídce módních značek, vhodnému umístění a doprovodným službám. Na celkové ploše 25 000 m2 zde aktuálně ve 116 obchodních jednotkách naleznete sortiment více než 200 světových i domácích značek a nakoupíte denně o 30 až 70 % výhodněji. Chcete zjistit více o Fashion Arena Prague Outlet