Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vánoční nákupy: Dárky do 500 nebo do 1000 Kč na jednom místě

1. prosince 2016 | 12:00
Prezentace klienta |

Všichni kolem vás už nakupují vánoční dárky a vám stále chybí čas i inspirace? Víme, kde originálně nakoupíte i na poslední chvíli a z domu nemusíte udělat ani krok. Je libo dárky do 500 Kč, do 1000 Kč nebo do 2000 Kč? Díky vybraným tipům snadno obdarujete celou rodinu.

Něco do 500Kč

Za dárek nemusíte utratit majlant, aby potěšil. Speciální kolekce s tipy na dárky do 500 korun, je důkazem toho, že dobrý nápad mnohdy potěší nejvíc. Trika s vtipnými potisky, třpytivá bižuterie nebo originální lahve. Vybírat můžete z tisíce dárků a přesně víte, kolik utratíte.

Něco do 1000Kč

Šatičky, svetříky, šperky či jiné doplňky. Pokud se chcete trochu odvázat, nechte se inspirovat kolekcí plnou dárků do 1000 korun, kde o nápady není nouze. Vybírat můžete nejen pro svou drahou polovičku a vy nemusíte dlouze přemýšlet.

Něco do 2000Kč

Všechny prémiové kousky na jednom místě. Pokud sháníte něco speciálního, tady se to jmény zvučných značek jenom hemží. Spodní prádlo od Calvina Kleina či DKNY nebo top od oblíbené španělské značky Desigual? Ať sáhnete po čemkoliv, vždy to bude něco extra.

Dárkový voucher pro každého

Každý si něco přeje, ale zjistit, co to přesně je, není vždycky jednoduché. Pokud sháníte ideální dárek pro kamarádku či kolegu z práce, věnujte mu dárkový poukaz na NĚCO ze ZOOTu a obdarovaný si tak udělá radost přesně podle svého gusta.

Nakupujte dárky online a ušetřete čas běháním po obchodech. ZOOT doručuje na kteroukoliv Výdejnu radosti v České republice ještě ten samý den. Takže ráno objednáte a večer vyzvedáváte. A díky výběru z více než 250 značek a více než 300 000 kousků skladem máte jistotu, že bude z čeho vybírat. Doprava zdarma a 90 dní na vrácení jsou samozřejmostí.

www.zoot.cz