Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oblečte se do zimy. Máme pro vás kabáty, bez kterých se neobejdete

1. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Kromě teplých bot je naprostou nutností do zimního počasí teplý kabát. Svrchník nás ale nemá jen zahřát, měl by v pochmurném počasí navenek symbolizovat i náš styl a podtrhnout ženský půvab a osobnost. Po jakých kabátcích budeme letos prahnout?

S babím létem odešly i poslední teplé dny, kdy jsme mohli venku poletovat jen v lehkém sáčku. Chladnější počasí někdy v doprovodu s nepříjemným větrem a deštěm nás nyní překvapí čím dál častěji. Odhoďte pesimismus a chmury v dál. Podzim totiž kromě plískanic nabízí také mnoho krás. Abyste si je mohla bez obav užít, nesmíte zapomenout na kvalitní a teplé svršky. Přípravu na toto období nám usnadní nová kolekce kabátů značky Mohito.

Autor: Mohito

Právě slušivý kabátek nám v chladném počasí může příjemně zvednout náladu. V tomto svrchníku si s sebou dokonce při zimních procházkách nosíme trošku tepla domova, aby se nám nevlídná zima nedostala až pod kůži. Vedle hřejivého a ryze praktického oblečení se zároveň jedná o módní kousek, kterým v zimním období vyjadřujeme sebe sama a náš styl.

Prozkoumejte novou kolekci kabátů a podzim ani zima si na vás nepřijdou. Pásky, kožešinové límce, vlněná klasika i oboustranné sportovní řešení. To vše na vás čeká v nejnovější kolekci Mohito!

Pásková elegance

Jednoduchý a čistý střih kabátu v jednobarevném provedení doplněný o elegantní pásek je přesně to pravé pro vaši ženskou stránku a noblesu. Žádná extravagance, střídmost s jednoduchým šik doplňkem je přesně to, co potřebujete pro podzimní zahájení společenské sezóny, do opery, na plesy a jiné významné události. Elegantním společníkem nepohrdnete ani při nedělní romantické vycházce.

Autor: Mohito

Hřejivý kožíšek

Umístěním příjemné kožešiny na límec kabátu ho ze střízlivé klasiky pozvednete na zcela jinou úroveň. Vytříbenému stylu dáte skvěle vyniknout během zimní plesové sezóny. Kabátek nesmíte zapomenout doplnit koženými rukavicemi a elegantním psaníčkem. Elegantní svrchník nevyužijete jen na společenské akce, můžete si s ním ozvláštnit a zkrášlit i běžný pracovní den.

Autor: Mohito

Jako v peřince

Prošívané bundy a kabáty již dlouhou dobu nejsou jen sportovní záležitostí a z horských středisek se přesunuly do městských džunglí. Již několikátou sezónu představují klasiku v zimním oblečení. Nic nezahřeje tak dobře jako péřový kabát. Naštěstí můžete vybírat z několika různých designů a tak bude svršek vždy ladit přímo k vaší osobnosti. I prošívaný kabát může působit elegantně.

Autor: Mohito

Sportovně a pohodlně

Jestliže dáváte přednost sportovnímu stylu a pohodlí před módními hity, tak i pro vás má Mohito řešení na zimu. Široká nabídka sportovně elegantních kabátů, které využijete při pobíhání po městě, na výletech i na cestě do práce, vás jistě osloví. Například díky oboustrannému kabátu s kapucí získáte dva svršky v jednom.

Autor: Mohito

Abyste ve vašem podzimním a zimním kabátku vždy zářila, nezapomeňte ho vyladit těmi správnými doplňky.

Značka Mohito má letos opravdu co nabídnout. Podívejte se na jejich stránky a vyberte si ten pravý pro Vás: http://www.mohito.com/cz/cz/collection/all/bundy-kabaty