Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sedmikrásky jako elixír mládí, který používaly i naše babičky

22. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Je prokázáno, že správná pleťová péče umí výrazně zpomalit stárnutí a celkově ovlivnit kvalitu pleti.  To, jak budete vypadat, máte opravdu ve svých rukou. I hektický a nezdravý životní styl se může podepsat na naší pokožce. S přibývajícími roky pleť navíc ztrácí pružnost i elasticitu, a proto bychom o ni měli začít pečovat co nejdříve.

Stále více a více žen v poslední době upřednostňuje přírodní kosmetické přípravky, které neobsahují zbytečné chemické látky nebo jiné suroviny, které pokožce moc neprospívají. Přiznejme si otevřeně, že pokud nebude věnovat pokožce dostatečnou péči, nepomůže nám ani nejdražší kosmetika na trhu. Toužíte-li po zdravé, krásné pleti bez ucpaných pórů, všemožných pupínků a vrásek, dopřejte jí pleťový elixír s extrakty ze sedmikrásky.

Autor: Manufaktura

Cenné přírodní ingredience

Pleťový olejový elixír od české značky Manufaktura je kombinací vzácných rostlinných olejů - šípkového, jojobového, avokádového, makadamiového a slunečnicového, obohacených o výtažek ze sedmikrásky a rozmarýnu, vitamín E a koenzym Q10. Jeho jedinečné receptura dodá potřebnou pěstící péči nejen normální, ale také suché, zralé i citlivé pleti.

Pečující oleje napomáhají obnově bariérové funkce pokožky, a tím vás lépe chrání před nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Pravidelné používání tohoto „elixíru mládí“ viditelně zpevňuje pleť, dodá jí hedvábnou vláčnost, pružnost a jas. Díky pečujícím složkám také zpomaluje tvorbu vrásek.

Jak elixír používat?

Mnoho žen opomíjí péči o svůj krk a dekolt. Přitom stárnutí je nejvíce patrné právě na kůži obličeje, krku a dekoltu. Proto doporučujeme elixír aplikovat i na tyto partie, můžete tím zabránit například vzniku nevzhledných vrásek. Elixír zajisté oceníte v letních měsících. Je totiž vhodný k použití po opalování k rychlejší regeneraci pokožky.

Autor: Manufaktura

Proč Manufaktura?

Manufaktura je ryze česká společnost, která v kosmetice využívá především české přírodní suroviny a inspiruje se českou tradicí. Na našem trhu působí už od roku 1991 a letos oslaví 25. výročí. Na všech recepturách spolupracuje s lázeňskými a kosmetickými odborníky. Kosmetika Manufaktura je vyráběna v Čechách. Je první českou značkou, která získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (Humane Cosmetics Standard).

Pleťový elixír a další originální produkty české kosmetiky Manufaktura zakoupíte v prodejnách Manufaktura a na eshopu www.manufaktura.cz.