Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    3. června 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Courtney Love (49)

    Rocková zpěvačka, herečka a především vdova po Kurt Cobainovi proslulá svými drogovými průšvihy se rozhodla být také jednou za dámu. Bohužel se jí to příliš nepovedlo. Na luxusní ples ve Vídni ji zřejmě odnesl stroj času, protože vypadala jako z počátku 80. let. Kdyby šaty neměly vycpaná ramena, nebyly tak robustní a Courtney se tvářila trochu veseleji, byl by celkový dojem lepší.

    Courtney Love
    Autor: profimedia.cz
  • Marcia Cross (52)

    Na stejné akci se objevila i "zoufalka" Marcia Cross. Málokdo by věřil, že už před dvěma lety oslavila padesátku. Vypadá totiž famózně a navíc ví, co jí sluší. Květinové šaty v barvách, které zrzkám padnou, byly opravdu skvostné. Tleskáme!

    Marcia Cross
    Autor: profimedia.cz
  • Mariah Carey (44)

    Zpěvačka Mariah Carey nikdy neměla problém ukázat světu své oblé tvary. Ani na červeném koberci luxusní akce Fresh Air Fund Gala tomu nebylo jinak. Mariah se nasoukala do tyrkysové róby z dílny Versace a její ňadra byla doslova nepřehlédnutelná. V kombinaci se stříbrnými rukavičkami na nás působila spíše jako nevkusná maturantka.

    Mariah Carey
    Autor: profimedia.cz
  • Angelina Jolie (38)

    Angelina Jolie si samozřejmě nemohla nechat ujít slavnostní premiéru filmu Maleficent, kde hraje zlou královnu. Ačkoliv róba značky Versace skvěle vystihla temnou stránku filmové postavy, většina kritiků i laiků se shodla na tom, že Angelinina róba vypadá jako ušitá z pytlů na odpadky. Ale jelikož se říká, že by jí slušel i pytel, vypadala i tak skvěle!

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz
  • Emily Blunt (31)

    Hvězda dlouho očekávaného filmu Na hraně zítřka (hrají v kinech), Emily Blunt, se na premiéře v New Yorku objevila v jednoduchých, rudých šatech Prada, které jí padly jako ulité, včetně korzetového vršku. Po jejím boku nestál nikdo jiný, než Tom Cruise, který společně s Emily hraje hlavní roli.

    Emily Blunt
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.