Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Největší návraty roku 2013: Bridget Jones, ženské křivky i mikádo!

  • O jeden z největších návratů uplynulého roku se postaral třetí díl knihy o nešikovné baculce Bridget Jones.
    6. ledna 2014 | 06:00

    Ty největší trendy v hudbě, filmu, módě, účesech a líčení se vždy po čase vracejí. Ohlédněte se s námi za nejlepšími "comebacky" uplynulého roku. A jaký byl podle vás ten nej?

  • Oblé křivky jsou zpět

    Sexy Kate Upton se stala modelkou roku 2013!
    Autor: Profimedia.cz
    Na přehlídková mola a titulky prestižních časopisů se po delší pauze vrátily modelky s ženskými tvary. S tzv. "plus size models" se minulý rok roztrhl pytel a jedna z nich (Kate Upton) dokonce získala titul Modelka roku. Doufáme, že tento trend se na výsluní udrží co nejdéle, protože nás modelky "krev a mlíko" opravdu baví!
  • Bridget Jones hlásí návrat

    O jeden z největších návratů uplynulého roku se postaral třetí díl knihy o nešikovné baculce Bridget Jones.
    Autor: profimedia.cz
    Snad všechny ženy si oblíbily neohrabanou a oplácanou Britku Bridget Jones, která se stala královnou trapasů a milovnicí čokolády. Nejedna z nás se v ní vzhlédla a teď můžeme jásat, Bridget je zpět! Autorka románu Helen Fielding napsala třetí díl, který zasáhne naše srdce, bránice i kapesníky. A co nás čeká: Bridget je jednapadesátiletá vdova a víc neprozradíme.
  • Přiletí nové Čarodějky

    Rose se svými hereckými kolegyněmi ze seriálu Čarodějky, který je v Česku velmi populární.
    Autor: profimedia.cz
    Milovníci magického seriálu Čarodějky se mají na co těšit. V roce 2013 byl sepsán scénář k pilotnímu dílu remaku, ve kterém sice neuvidíme původní čarodějné složení, protože CBS si "vydupala" mladší protagonistky, ale tajemně vzrušující napětí se údajně ještě znásobí. 
  • Vítejte 90. léta

    Tartanová móda pofrčí
    Autor: Archiv firem
    I módní průmysl byl loni obohacen o velké "comebacky", které ovlivnily celou módní scénu. O velký návrat se postaraly trendy 90. let a to nejen v hudbě, ale také ve zmiňované módě. Přehlídková mola i obchody doslova zaplavily kostkované košile, tzv. oversized svetry a kabáty a také bláznivé potisky. Módní stroj času byl opět aktivován.
  • Štříhejte mikáda

    Kolekce Essential Looks, Schwarzkopf.
    Autor: archiv firmy
    O největší návrat v oblasti vlasových trendů se postaralo mikádo. Tento trendy účes si loni zamilovaly nejen celebrity, ale i obyčejné ženy, které zkrátka nemají čas na každodenní péči o dlouhou hřívu. Ve světě showbyznysu se nechaly "střihnout" herečky Jennifer Aniston či Claire Danes a u nás se trendem inspirovala Jitka Asterová nebo zpěvačka Martina Pártlová.
  • Popová kapela Sugababes je zpět

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Fanoušci popové muziky z přelomu tisíciletí si mohou mnout ruce. Dívčí hudební skupina Sugababes je zpět. Siobhan Donaghy (28), Keisha Buchanan (27) a Mutya Buena (27) se o radostnou zprávu podělily prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích. Kdo by jejich hudbu hledal pod původním názvem Sugababes, nepochodil by. Členky se rozhodly pro poměrně neoriginální název seskupení a to: Mutya Keisha Siobhan. Sled jmen je prý podle toho, jak se nejlépe vyslovují za sebou.

Diskuse ke článku
.