Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní hit? Kabelka Chanel N°. 5! Má jí i Rihanna!

Kabelku Chanel č. 5 si bez váhání pořídila zpěvačka Rihanna a hned dvakrát.
10. ledna 2014 | 11:30

Výrazná tvář luxusní značky Chanel, Karl Lagerfeld vymyslel nový trend - plastovou kabelku, která vypadá jako slavný parfém Chanel N°5.

Chanel N°5 v maxi velikosti a navíc jako stylová kabelka? Ano, módní guru Karl Lagerfeld obohatil módní trh o stylovou plastovou kabelku s dlouhým řetízkem a ozdobnou sponou na otvírání.

Každý, kdo zná bohatou historii legendárního parfému Chanel N°5, bude z tohoto módního doplňku nadšený. "Chanel bag" si okažitě zamilovaly i celebrity. Zpěvačka Rihanna si pořídila hned dva kusy v různém provedení a její kamarádka, modelka Cara Delevingne už má taky jednu.

Rihanna se svými novými kabelkami pochlubila na Instagramu.
Autor: instagram

Jediné, co se nám na kabelce vůbec nelíbí, je její cena. Pořídit se dá za necelých 180 tisíc korun.

Ve zkratce o Chanel N°5

Ve světě parfémů zřejmě stále není nic, co by dokázalo překonat věhlas této lahvičky s dokonale jednoduchým designem a omamně vonící jantarově žlutou tekutinou.

Známá návrhářka Coco Chanel původně nechala vyrobit je pouhých 100 lahviček vůně "číslo pět", aby se o ně podělila se svými nejlepšími klienty. Zřejmě nejvíc ho ale proslavila Marilyn Monroe, která se na noc do postele oblékala pouze do "pár kapek Chanelu a ničeho jiného". A tak také díky ní, a milionu žen na světě, se Chanel N°5 stále drží mezi nejprodávanějšími vůněmi všech dob.