Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žhavé trendy podzimu za atraktivní ceny

17. října 2013 | 22:40
Prezentace klienta |

Punk kombinovaný s elegancí - taková je podzimní kolekce italských značek Yes!Miss a ALCOTT, které vás nadchnou kvalitou svých materiálů i provedení a neotřelým designem za rozumné ceny.

Yes!Miss kombinuje mladistvé, rozverné motivy se stylovou elegancí zralých žen. Její modely si tak najdou své místo v každém šatníku. Jsou báječně kombinovatelné a díky nadčasovému designu vám vydrží mnohem déle, než jednu sezónu. Za bezkonkurečně nejnižší ceny múžete tyto módní kousky zakoupit zde!

Vínový dámský svetřík s asymetrickým zapínáním, italiedoskrine.cz, Yes"Miss, 1299 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Dámský svetřík Yes!Miss zaujme asymetrickým zapínáním na knoflíčky a trendy vínovou barvou, která je hitem letošního podzimu. Dokonale se hodí k černým nebo námořnicky modrým "chino" kalhotám. Nic ale nezkazíte, pokud si k němu oblečete úzké tmavé džíny, plátěné tenisky a výrazné doplňky.

Námořnický kabátek v temně modré barvě se zlatými aplikacemi, italiedoskrine.cz, Yes!Miss, 4199 Kč,
Autor: italiedoskrine.cz
Uniforma nikdy nezestárne ani nevyjde z módy. To stejné platí také pro dámský kabát Yes!Miss inspirovaný námořnickým stylem. Šik černá barva je na rukávech doplněna o dva luxusní zlaté proužky. Dvouřadové zapínání na velké lesklé knoflíky je elegantní, ale zároveň zaujme. Namísto bíle kapitánské čepice jej kombinujte s výraznějšími náušnicemi a jednobarevnou šálou, například v zářivě červené nebo sněhově bílé barvě.

Značka ALCOTT vychází z trendů mladých italek, které se módě učí už od kolébky a již v pubertě mají osobitý styl. Jeho výrazným rysem je tak nenucená sportovní elegance.

Dámské triko ALCOTT s kontrastními rukávy v lesklé, černé barvě, italiedoskrine.cz, ALCOTT, 549 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Šedivé dámské triko ALCOTT nápaditě kombinuje alší z trendů tohoto podzimu - lesklé materiály s matnými a různé textury látek. Kontrastní rukávy dělají z tohoto kousku něco víc, než obyčejné tričko a s vhodnými kalhotami se nemusíte bát vzít si jej klidně i do práce.

Dámské triko ALCOTT s vtipným výrazným potiskem a aplikacemi kamenů na rukávech, italiedoskrine.cz, ALCOTT, 999 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Potisky na tričkách se nikdy neztratí. Nejideálnější jsou takové, které do světa vysílají vtipné nebo ironické poselství s trochou nadsázky. A přesně takové je toto dámské triko ALCOTT. Už Marilyn Monroe říkala, že diamanty jsou nejlepšími přáteli každé ženy. Barevné kamínky na rukávech trička ALCOTT sice diamanty nejsou, váš šatník však dokáží oživit spolehlivě.

Líbí se vám kousky z nejnovější kolekce značky ALCOTT? Zakoupit je můžete jednoduše ZDE!