Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kvalita a zdraví v jednom? Zařídí to tyhle boty

20. května 2013 | 14:00
Prezentace klienta |

Slevy přesahující hranici 70% procent! Taková je nyní nabídka zdravotní a zároveň i stylové obuvi Scholl! A kde je najdete? Zamiřte rovnou na stránku italiedoskrine.cz a neváhejte!

Léto se blíží a s ním i období nepohodlných žabek, sandálů a pantoflí. Určitě všichni znáte situaci, kdy v žabkách, nebo jiné letní obuvi musíte ujít delší trasu a pak vás neuvěřitelně bolí nohy.

Dejte tomu sbohem! Jak na to? Pořiďte si letní, zdravotní obuv! Dnes už umí být tredny a vypadá skvěle. A kam na ně? Nakoupíte je na www.italiedoskrine.cz!

Boty Scholl nyní pořídíte s neuvěřitelnou slevou
Autor: italiedoskrine.cz

Scholl boty se mohou pyšnit opravdu dlouhou tradicí. V roce 2004 totiž značka  oslavila 100 let od svého založení! Těžko bychom hledali z hlediska délky působení jiného výrobce s tolika lety poctivé dřiny, než jsou boty Scholl. S výjimečnou nabídkou báječných slev pořídíte tuto exkluzivní značku na www.italiedoskrine.cz.

U nás značka působí od roku 1994, vyváží se do 70ti zemí světa a patří tak k největším výrobcům obuvi vůbec.

A čím jsou boty Scholl tak význačné? Je to především kvalita, se kterou přichází každoročně na trh. Díky letitým zkušenostem a precizním znalostem z oblasti fyziologie a anatomie nohy vám může značka Scholl garantovat tu nejvyšší kvalitu. V naší nabídce najdete kozačky, pantofle i sportovní boty.

Samozřejmosti je nabídka pro muže i ženy - najdete zde tedy nejlevnější dámské i pánské boty.

NAKUPUJTE ZDE
Boty Scholl nyní pořídíte s neuvěřitelnou slevou
Autor: italiedoskrine.cz