Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Čím zaručeně překvapíte svého muže pod stromečkem?

5. prosince 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Stále nevíte, čím obdarujete svého muže pod stromečkem? Žádný spásný nápad vás doteď nezachránil? Podívejte se na originální, zaručeně úspěšné tipy na dárky!

Hodinky

Autor: Silvertime.cz


Jste-li v nesnázích s výběrem dárku, vsaďte na klasiku. Každý muž by měl vlastnit pořádné hodinky. Ať už budete vybírat elegantní, nebo sportovní hodinky, vždy mějte na paměti, že darujete svému muži nejen praktickou věc, ale také módní doplněk. Tradiční česká značka PRIM sází na kvalitu, eleganci a módní design. Vsaďte na to také vy.

Manžetové knoflíčky

Autor: Silvertime.cz



V současné době zažívají slavný návrat. Obrovskou popularitu získaly někdy v druhé polovině 19. století ve Francii a nyní se vrací do módy. Košile s manžetovými knoflíčky jsou elegantnější a více sexy.
Žádné šperky vaši muži nenosí? Nebojte se, manžetové knoflíčky jsou jediná ozdoba, které muži přijdou na chuť. A až jí podlehnou, už nikdy se nespokojí s obyčejnými knoflíky!
Tímto drobným dárkem potěšíte nejen muže, jejichž pracovním stejnokrojem je oblek, ale i ty, jež jednou za čas vytáhnou oblek ze skříně. Plesová sezóna se blíží, udělejte ze svého miláčka hvězdu večírku!

Zlato

Autor: Silvertime.cz


Není snad nic originálnějšího, než svá zlatíčka obdarovat zlatem. Každého potěší, má trvalou hodnotu a je téměř nezničitelné! Přesně jako vaše láska k muži! Super tip na dárek – dárkové gramy investičního zlata.


Dárek pro muže bychom měly. Ale co dárek pro vás? Aneb pomozte mužům.
Autor: Silvertime.cz

Určitě se vám už stalo, že jste od svého miláčka dostala dárek, z kterého jste radost rozhodně neměla. Koupil vám nevkusnou bižuterii, nebo zlatý řetízek, přestože celý život nosíte stříbro? Vyvarujte se podobných nepříjemností, které dokáží pokazit sváteční náladu. Jděte na to chytře!

Nedovolte letos svým drahým polovičkám vybírat šperky, chtějte od nich praktičtější dárek, na jehož výběru nic nezkazí. Dejte jim tip - šperkovnice. Vaše šperky budou krásnější, budete-li je uchovávat ve šperkovnicích. Na trhu je v současné době pestrá nabídka šperkovnic různých barev, materiálů, velikostí i tvarů. Stačí, aby si správně vybral.