Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Podlehněte kouzlu šperků! Inspirací vám může být třeba Salma Hayek nebo Paris Hilton

26. srpna 2009 | 10:51

Nevěřte těm, které říkají, že je blýskavé šperky nebaví. Drahý kov nebo třpytivé kamínky dokážou přitáhnout náš zrak skoro stejně, jako krásný muž s uhrančivým pohledem.

Šperkům ale přece jen podléháme rychleji. A nejsme samy. Také světoznámé hvězdy rády zdůrazňují svou osobnost všemožnými ozdobami. Co u nich vede? Jednoznačně náhrdelníky.

Sarah Jessica Parker

Plastové korále
Hvězda seriálu Sex ve městě se pravděpodobně řídila heslem, že méně je někdy více. Proto doplnila růžové šaty jednoduchými umělohmotnými korály.

Hvězda seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker se pravděpodobně řídila heslem, že méně je někdy více. Proto doplnila růžové šaty jednoduchými umělohmotnými korály.
Autor: isifa.com, PROFIMEDIA.CZ

Nicole Richie

Přezdobená víla
Adoptivní dcera známého zpěváka Lionela Richieho se asi nemohla rozhodnout, která ozdoba se ke splývavým šatům nejvíce hodí. A tak na sebe navěsila, co se dalo. Příjemného souladu ale nedosáhla.

Adoptivní dcera známého zpěváka Lionela Richieho Nicole se asi nemohla rozhodnout, která ozdoba se ke splývavým šatům nejvíce hodí. A tak na sebe navěsila, co se dalo. Příjemného souladu ale nedosáhla.
Autor: isifa.com, PROFIMEDIA.CZ

Salma Hayek

Originální volba
Herečka mexického původu sáhla po neotřelém šperku ve tvaru květiny. K jejím sametovým šatům vypadá skvěle. Salma prostě ví, jak přitáhnout pozornost ke svým přednostem.

Herečka mexického původu Salma Hayek sáhla po neotřelém šperku ve tvaru květiny. K jejím sametovým šatům vypadá skvěle. Salma prostě ví, jak přitáhnout pozornost ke svým přednostem.
Autor: isifa.com, PROFIMEDIA.CZ

Christina Applegate

Masivní náhrdelník
Korzetové šaty se jako jedny z mála dají kombinovat s masivním náhrdelníkem. Herečka, kterou známe jako prostoduchou Kelly ze seriálu Ženatý se závazky, zvolila k saténovým šatům vkusnou kombinaci stříbra a zlata.

Korzetové šaty se jako jedny z mála dají kombinovat s masivním náhrdelníkem. Herečka Christina Applegate, kterou známe jako prostoduchou Kelly ze seriálu Ženatý se závazky, zvolila k saténovým šatům vkusnou kombinaci stříbra a zlata.
Autor: isifa.com, PROFIMEDIA.CZ

Paris Hilton

Zlaté mámení
Někdy nemusíte mít předražené šperky, abyste vypadala stylově a luxusně. Saténové šaty se zlatým leskem totiž působí elegantně samy o sobě. A pak už vám bude stačit jen obyčejná bižuterie. I když náhrdelník, který oblékla milovnice luxusu Paris, určitě příliš laciný nebyl.

Někdy nemusíte mít předražené šperky, abyste vypadala stylově a luxusně. Saténové šaty se zlatým leskem totiž působí elegantně samy o sobě. A pak už vám bude stačit jen obyčejná bižuterie. I když náhrdelník, který oblékla milovnice luxusu Paris Hilton, určitě příliš laciný nebyl.
Autor: isifa.com, PROFIMEDIA.CZ

Autor: duš